Rundt glitter er så fint! Må kjøpe alle!

Sånn er hodet mitt når jeg snubler over lakker som er lett tilgjengelige og har rundt glitter. Dette glitteret er visst nemlig ikke det enkleste å få tak i for de som lager indielakker. Så da jeg fant More Dots! hos Daring Digits, så måtte jeg kjøpe den. Akkurat nå har hun stengt for å fylle opp butikken, men den åpner igjen i morgen.

Det eneste jeg har å utsette på denne lakken er at den lukter akkurat likt kleancolor lakkene, altså veldig kjemisk. Vet ikke hvilken base hun bruker, men om du har lyst å kjøpe denne så vær klar over det. Basen ser sort ut, men på neglen blir den en grålig jelly så jeg la Nails Inc Taxi som base først.

Daring Digits More Dots over Black

Den ble altså så glossy med sort base og overlakk at kameraet mit slet med å fokusere.  Du må bruke kosten og dytte rundt på glitterer slik at det blir noelunde jevnt fordelt på neglen. Ganske så søt? Polkadotter på flaske. 🙂

Beklager at jeg poster så sent! Den lille turen ut i går slo meg helt ut, så etter at jeg kom hjem i går så har jeg stort sett sovet , men noen få våkne minutter i mellom. Ny norsk rekord for meg . :knegg:

Hva synes dere om runde glitter? Vil dere som meg ha mer av det? 🙂

16 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)