Mandag morra b..greens?

God morgen! Ikke blå, men grønn mandag her i dag. Det har vært så mange fargesterke manikyrer her i det siste så det kan kanskje være greit å dempe litt i dag. Skal prøve å være litt kort nå, for når dere leser dette er jeg straks på vei til legen. Jeg kjøpte Nailstation Officers overcoat ved åpningen av Norway Nails og liker den godt. Det er en lys, men samtidig dempet militærgrønn. To lag dekker fint, og lakken har god kvalitet. Jeg ville pynte den litt og fant frem Dashica SdP-A, øverst på platen er det to ruter med et snirklete hjertemotiv, jeg brukte begge på annenhver finger med speilvendt motiv for å gjør det litt mer spennende. Lakken jeg har stemplet med er Barry M nail effect i gold.

Nailstation Officers Overcoat stamped with gold SdP-A

For de som ikke synes så mye om rosa så er jo absolutt dette en alternativ valentines manikyr. 🙂 Vårgrønn og fin.

Jeg sitter og funderer på om jeg har krefter til å bevege meg ut av mitt naturlige habitat når jeg likevel skal til legen, normalt så er det jo bare drosje til og fra lege, men har et bittelite behov for å se folk, så mulig jeg drister meg til å stikke hodet innom et kjøpesenter bare sånn kjapt for å se andre folk enn bare familien. 😉

Hva synes dere om Officers overcoat og motivet?

Nailstation Officers overcoat kan dere kjøpe hos Norway Nails til kr 129,-.

6 comments

  1. Shamini

    Nydelig farge, fikk meg umiddelbart til å tenke på de der grønne eplene jeg ikke kan spise, men som er åh, så fristende. 🙂 Frisk og deilig!

  2. Anja

    Han likna veldig på OPI Green-wich village som kom opp som forslag under posten din. Kor like er dei, sånn circa?
    Barry M-lakken var for øvrig lekker, eg elsker sånne duse gullfarger.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)