Emily de Molly Oceanic Forces

En nydelig lakk i dag, sikret meg denne ved Norway Nails siste oppfylling av Emily de Molly-lakker. Kjøpte også Cosmic Forces, og i dag har Wenche fått fylt opp igjen også med mye nytt, så da klikket jeg også hjem Dark Forces. Jeg må dessverre melde at bildet mitt ikke er godt nok sånn egentlig, for den er enda finere i RL, det grønne glitteret er mye mer synlig og det er bare en drøm å se på.

Påføringen er ok, men du må fiske etter de største runde glitterne. Du kan gjøre dette lettere for deg selv ved å sette lakken på hodet eller rulle den litt mellom håndflatene før du skal bruke den for det største glitteret vil synke litt mot bunnen. Men denne lille jobben er verdt det for dette resultatet altså. Jeg har ikke brukt noe under fordi jeg ville få frem dybden og lakken dekker godt helt på egenhånd. Dette er 2 lag.

Emily de Molly Oceanic Forces

Disse lakkene er omtrent umulig å få kjøpt hos de andre forhandlerne, de selges ut i det øyeblikket de blir lagt ut. Mange har jaktet disse lenge og også hos Norway Nails solgte de ut kjapt sist gang. Regner kanskje at Wenche har tatt inn litt ekstra denne gangen. 😉 Jeg er superfornøyd med å ha sikret meg disse tre skjønnhetene.

Jeg betalte altså 159 kr pr. stk  minus 10% siden jeg brukte min egen kode neglelakkmani hos Norway Nails.

Er den ikke fin? 🙂

13 comments

 1. Polished Elegance

  Nei nei nei… Jeg som akkurat la inn en bestilling hos Norway Nails for noen dager siden og ikke fikk med meg verken denne nydelige lakken eller husket å bruke koden din *slåsegselvpåhodet*
  Men virkelig nydelig er den!

 2. Sofiebakkeli

  Innmari bra swatch da! 🙂 Har sett bilder hvor den bare ser blass og kjedelig ut, og det gjør ikke ditt! 😀

 3. Ada

  Denne var superfin! 😀 Bare synd jeg akkurat har brukt nesten 300 kr på neglelakk =/ Får vente på skattepengene 😉

 4. Maren

  Kan du anbefale en base og top coat?
  Og har du kjøpt noen lakker på beautybay.com før?

  • Karianne

   Hei! Jeg bruker for tiden OPI sin underlakk for natural nails, på vinteren bruker jeg Seche Recondition. Seche Vite er min favoritt blant overlakkene. Og ja, har handlet fra beautybay uten problemer. 🙂

 5. Malin

  Jag beställde precis alla 3 Forces 😀 är väldigt nöjd över detta! Och jag använde din kod 🙂 så tack för det och tack för de fina bilderna!

 6. Pingback: Modeskog » Nye lakker

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)