Maybelline Matte Maker Top Coat vs. Orly Matte Top Coat

Jeg kjøpte jo disse to for en stund siden og jeg tror jeg lovet å vise om de funket også. Lekte litt med de i går og her er resultatet.

Man tar to typer matte overlakker:

Maybelline Matte Top Coat/Orly Matte Top Coat
Maybelline Matte Top Coat/Orly Matte Top Coat

 Lakkerer noen neglehjul med blanke neglelakker:

L-R Sally Hansen Emerald City/WnW Blue Sapphire/WnW Black Creme
L-R Sally Hansen Emerald City/WnW Blue Sapphire/WnW Black Creme

 Lakker annenhver negl med Maybelline Matte Top Coat/Orly Matte Top Coat, og får dette resultatet (Orly er på den neglen med en fargeklatt under seg).

Maybelline to the left, Orly to the righ (with dots under)
Maybelline to the left, Orly to the righ (with dots under)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet for begge men Maybelline var den som funket best, lakken ble fullstendig matt mens Orlyen etterlot litt mere shimmer/glans. Selvfølgelig er Maybellinen omtrent umulig å få tak i, Orly’en kjøpte jeg på Transdesign. Det er så stilig å kunne lage en matt versjon av favorittfargene sine!

Picture1: I used these two matte top coats, Maybelline and Orly.

Picture2: Painted a nailwheel with glossy nail polish in three colors.

Picture3:The result, Maybelline to the left and Orly to the right (with dots under). Maybelline was the one who totally mattifyed the nail polish. The Orly left a little bit more shimmer. But I must say I’m pleased with both of them, and the Orly are a bit more easy to find. It’s so cool that I can make my favourite polish matte! 😀

18 comments

 1. Maria

  Can you buy ORLY in stores in Norway or do you order online? And if you do order online which store? I cant find any that can ship to Denmark 🙁

 2. Sminkan

  Jag måste nog köpa ett matt överlack jag med…
  Suveränt inlägg! Tydligt vilken killnad det blir (liten…)och bra bilder!

  • neglelakkmani

   Tusen takk! Ja, det er greit å se resultater før man kjøper inn noe. 🙂

 3. Shamini

  Ooh, kjempestilig! Og jeg som prøvde å la være å handle noe fra Trans Design, må jeg likevel? Jeg vil ha lakker fra siste og nestsiste CG-kolleksjoner. 😉

   • Shamini

    Jeg måtte nok det. Plukka med meg top coaten fra Orly, et par lakker fra Summer-kolleksjonen + 6 lakker fra Kicks! 😀 Vet iallfall at jeg må innom igjen senere for å skaffe meg iallfall en av de grønne som ikke var lagervare nå.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)