Haul/full postkasse

Dette lå i postkassen min på lørdagen som var, i dag kom i tillegg  Shelter Island, Greenport & Sag Harbor fra Essie. Jeg sliter med et luksusproblem når det gjelder hvilken lakk jeg skal bruke ved neste manikyr. 😛 Men det var uhorvelig mye glitter, og når jeg finner det til fine priser så greier jeg ikke motstå. Nuvel, mens jeg bestemmer meg så kan dere jo få se på fangsten. Noen forslag på hva jeg bør prøve ut?

Fangsten min
Fangsten min

 

Glitter på rekke og rad/ The glittery ones
Glitter på rekke og rad/ The glittery ones

Last weeks haul. I simply can’t resist any glitter nail polish that comes in my way. 😛 And in todays mail I found Shelter Island, Greenport & Sag Harbor from Essie. I’m having trouble deciding what polish to use for my next mani.

7 comments

 1. Deez

  I am soooooooooooo jealous of that Sally Hansen Green glitter! I don’t remember seeing that in stores over here.

  Looks like you have a Wet n’ Wild “Sparked” …. it’s a good one to have!

  • neglelakkmani

   I think some have found, “Slime” in DT’s. Yes, it is Sparked, love it! 🙂

 2. Nina

  Hei. Jeg lurte på om det kanskje var mulig å kjøpe en OPI Hey! Get In Lime! av deg? Jeg var på Kicks i Oslo i dag skjønner du, men der virket det ikke som de hadde hørt om den… Og jeg har ikke mulighet til å bestille den på nettet fordi jeg kun er 17 år.

  • neglelakkmani

   Så dumt at du ikke fant det, og jeg må bare beklage for min ekstra kjøpte jeg til en venninne. Du kan kikke etter MAC sin Peppermint Patti som kommer på Glasmagasinet 15.april. Den har ikke OPI kvalitet da. 🙁

   • neglelakkmani

    Jeg sjekket litt i dag og det ser ut som om Hey! Get In Lime! er utgått fra sortimentet til OPI, det er nok derfor de ikke har den i butikken. Den kom først ut i 2005. Synd, det er en nydelig farge.

 3. Ithilme

  Den grønne glitterlakken var supertøff. Likte også den lilla lengst til høyre på rekken av glitterlakker. Prøv en av de først 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)