Smitten Polish You’re Turning Violet, Violet

Denne lakken så jeg en swatch av og var helt solgt i samme øyeblikk. Du ser det ikke så godt på bildet mitt, men lakken har de samme skarpe blå sekskantglitteret som Lynnderella Bride Of Franken. Jeg elsker det glitteret og har store problemer med å la være å kjøpe indielakker som har dette. Kombiner dette med holgrafisk og lilla microglitter og vi har en vinner! Absolutt ikke den enkleste lakken å fotografere da. Dette er 2 lag +under- og overlakk.

Jeg vet ikke om dere skimter øverst på flasken, der kan dere se at basefargen har en rødlilla farge, men på neglen så ble altså fargen en blåere lilla, veldig fascinert over dette.

Nydelig lakk som jeg er veldig glad jeg eier. Jeg kjøpte min fra Smitten Polish på Etsy for $9 + frakt. Du finner den også hos Llarowe for en dollar mer.

Hva synes dere om denne? Har dere prøvd andre fra Smitten Polish? Jeg sikler ganske mye på Winter is Coming.

4 comments

  1. The Fingertip Factory

    Jeg så billedet på Instagram i morges på min mobil skærm – does not do it any justice!! Den her er jo helt crazy! Elsker alt lilla og alt glimmer, så er selvsagt den perfekte lak for mig

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)