Darling Diva Polish Call the Doctor

Dette er en av de lakkene som har gjort meg lykkeligst i det siste, jeg vet Clarins 230 blir kalt Unicorn Pee, dette kunne ha vært Unicorn P..p. 😛 Den er fullt av runde glitter i forskjellige farger og de største er holografiske og glitrer i alle regnbuens farger. Jeg så denne først hos Sminkan og da begynte en liten vill jakt etter den. Det var mens DDP hadde feriestengt Etsyen sin og ingen av de andre stedene hadde Call The Doctor inne.  Så var jeg så heldig at Carrie tilbød seg å sende den i en bloggpakke som hun skulle sende meg. Da var lykken stor! 🙂

Her har jeg lagt den over Lime Crime sin Parfait Day, se hvor magisk den er!

Darling Diva Polish Call The Doctor & Lime Crime Parfait Day

 

Er du som meg og elsker farger og litt bling så er denne perfekt for deg! PS! Kan du se “øynene”? 😆

Darling Diva Polish har butikk på Etsy, men du kan også kjøpe lakkene hos forskjellige forhandlere. Her i Norge er det Norway Nails som selger de, akkurat nå har hun salg på Darling Diva Polish. Om du handler hos Norway Nails så kan du bruke koden neglelakkmani for 10% rabatt.

Hva synes dere? Er den ikke fin, eller er det bare meg? 😛

Lakken er en produktprøve fra Darling Diva Polish. 

2 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)