Foil Me Once..

Hjelpe meg som jeg har bedrevet neglelakkfeiling i dag, jeg var usikker på om jeg hadde energi til å sette meg ned å leke med lakker siden jeg ikke var helt inspirert. Det har vært noen hendelser som har drept inspirasjonen min noen dager, men jeg kan ikke la det påvirke meg sånn, så jeg satt meg likevel ned. Jeg har jo fått så mye fint i posten i det siste. Jeg bestemte meg for å lage en grå manikyr, selv om jeg egentlig dras mest mot farger nå og det var min første feil, den var helt mislykket. Den andre feilen var at jeg trodde at om jeg bare gjorde den om igjen og helt perfekt så ble det bra. Det ble ikke det. 😛 Så helt på tampen før jeg ga helt opp så prøvde jeg på en av de nye Sally Hansen Color Foil lakkene mine, og den var nydelig. Så jeg ble inspirert til å stemple litt over. Jeg brukte ikke underlakk eller overlakk på Color Foil lakken og den var lett å legge i to jevne strøk, stripene glatter seg ut når den tørker. Enkel å legge egentlig.

Jeg brukte fargen Cobolt Chrome, stempelplate Cheeky Jumbo Tropical Holiday og hvit lakk fra Mundo De Unas.

Sally Hansen Color Foil Cobolt Chrome, Cheeky Jumbo Tropical Holiday & White Mundo De Unas

Litt sommersjø på neglene. 🙂 Det var ikke den enkleste lakken å fotografere da, siden den og flasken er så blanke.

Jeg anbefaler deg sterkt å skaffe deg noen av disse Color Foil lakkene, de er som OPI sin Push And Shove, bare i mange farger.

Har dere dårlige dager hvor alt du tester ut på neglene går dårlig?

Sally Hansen lakken er kjøpt på ebay.

11 comments

 1. Anne Lise

  Åh, gud, nydelig! Kan ikke vente til mine 5 dukker opp i posten snart – jeg kommer ikke til å klare å velge hvilken som skal til pers først!

 2. Tina

  Vi har vel alle de dagene 😉 Men det du endte opp med (sikker på at de to første egentlig ikke var så ille, men vi er våre egne verste kritikere) ble jo helt fantastisk! 🙂

  • Karianne

   De sier de ikke gjør det: “DOES SALLY HANSEN TEST ON ANIMALS?
   A No, we do not test our finished products or ingredients on animals, nor do we commission any third party to do so. Coty Inc. Statement on Animal Testing: Coty Inc. is a leader in the global beauty industry and one of the world’s largest fragrance companies. We have developed a portfolio of notable brands and offer innovative products of outstanding quality for which we are committed to maintaining the highest possible standards of consumer safety.”

   Coty som eier Sally Hansen eier også OPI, og du bruker vel OPI?

   http://www.sallyhansen.com/frequently-asked-questions

   Og takk! 🙂

 3. Isabelle

  Kjempe fint! Men lurer på hvordan du får lagt lakken så bent langs kantene? Hos meg blir det ujevnt og rotete. Lakken smitter ofte på huden. Prøver å fjerne det meste med neglelakkfjerner men får ikke tatt alt, for da tar jeg lakken på neglen også! Skikkelig frustrerende! Nå er ikke neglefeste mitt så bent som ditt da vel og merke, og det er kortere.. Men føler likevell jeg burde få det til finere!

 4. Jorun

  Hei

  Så lekre negler. Har du tips angående neglelakkfjerner, noen som er bra og bør de være uten aceton? Mange spm på en gang..

  Mvh
  Jorun

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)