Bilderas!

Det har samlet seg opp litt her hos meg, derfor slipper jeg et ras med bilder for å komme ajour. 🙂

Jeg henger jo endel på Makeupalley og der er det endel bilder fra de amerikanske/canadiske jentene som har slått meg litt i bakken utrolig fine negler ved hjelp av Konad. Og de bruker ikke bare spesiallakken fra Konad, de prøver ut det meste,  Michelle med bloggen A Stroke Of Color har utrolig mange fine kombinasjoner. En lakk de har brukt som jeg har regnet som fullstendig uoppnåelig for en stakkar på feil side av havet var Sally Hansen Chrome Nail Makeup. Det er en utgått lakk som enkelte greide å grave frem i sånne utsalgsbutikker som har kjøpt opp utgåtte varer og selger de til dumpingpriser. Men selv ikke i USA var den å oppdrive overalt. Jeg fikk det som kalles  “lemmings” som Polish Pixie beskriver så godt her.  Så da jeg oppdaget de på evilbay (ebay) så gjorde jeg som ethvert godt lemmen, hoppet. Disse er nå i mitt eie og det kan hende noen til er på vei i min retning.

Sally Hansen Chrome Nailmakeup
Sally Hansen Chrome Nailmakeup

Mens jeg fortsatt var inne på evilbay fant jeg noen billige lakker til som jeg skal prøve med Konaden, de kom i posten i dag og var faktisk veldig fine.

La Femme Beauty lot
La Femme Beauty lot

En kjær kommentator her og med like mye dilla som meg , Delirium hjalp meg å få tak i disse skjønnhetene. Snille Delirium, takk! Det er neglelakker fra Nfu-Oh, jeg valgte meg noen med sånne fine flak i. Disse lakkene må nytes fra alle kanter!

Nfu-Oh #51, #52 og #60
Nfu-Oh #51, #52 og #60

Se korsettene og puppene! Bakfra:

Nfu-Oh #51, #52 og #60
Nfu-Oh #51, #52 og #60

I dag kom også 11 av 12 neglelakker fra China Glaze sin vårkolleksjon. Den siste kommer etterhvert, men jeg måtte velge bort en på grunn av de dumme tollreglene.

Hele den kjølige paletten:

Devotion,Admire,Harmony,Cherish,Adore & Awaken
Devotion,Admire,Harmony,Cherish,Adore & Awaken

Den varme paletten uten Poetic, som kommer senere.

Passion,Magical,Delight,Emotion & Joy
Passion,Magical,Delight,Emotion & Joy

 Før helgen var jeg på en liten handletur og plukket med meg disse Sally Hansen produktene som de faktisk fører på H&M nå!

Sally Hansen produkter fra H&M
Sally Hansen produkter fra H&M

Jeg plukket med meg to GOSH neglelakker. Den sølvfargede er holografisk og har altså sånt regnbueskimmer. Veldig fin! (kjøpes hos Vita)

GOSH Yellow Bombay & Holographic
GOSH Yellow Bombay & Holographic
Tilslutt et bonusbilde av de produktene jeg bruker daglig for å pleie hender og neglebånd. Eller det vil si, Cuticle Eraser ble litt sterkt å bruke hver dag så den blir brukt sånn ca. annenhver dag. LUSH var forresten usolgt for Lemony Flutter lenge, men nå har de på lager igjen. 🙂
Mine faste "venner"
Mine faste "venner"
Det ble kanskje mye på en gang, men nå gleder jeg meg til en rolig jul slik at jeg kan få prøve ut alle skjønnhetene. 😀

16 comments

 1. neglelakkmani

  Fnis, Shamini det er ikke meningen å være slem altså! 😆 Ja, er de ikke fine?! Når OPI svikter så er det bra at China Glaze ikke gjør det. Lurer på om du ikke har blitt smittet av lemmings, det er veldig smittsomt har jeg hørt. :host:

 2. Shamini

  Altså, slemt mot meg er du jo ikke, for jeg blir jo bare lykkelig av å shoppe, og av å få pakker i posten – det kan kjæresten min bekrefte. Er lenge siden han har sett meg så fornøyd og smilende som jeg har vært siden jeg fant bloggen din, skal du vite. Og det er en god ting! Tror kanskje shopping utløser et eller annet narkotisk stoff i hjernen min.. 😀

  Jeg har ikke fått min første flaske China Glaze enda, men jeg er allerede forelska! Så vanvittig mange flotte farger, og så mange jeg vil ha.. Fikk beskjed om at Nagelbolaget sendte pakke idag, og den ene (ja, du leste rett) fra Trans Design er like om hjørnet. Gleder meg? Jeg? Du tuller.. 😉

  Hvordan får man tak i disse Nuf-Oh-herlighetene? Ja, om man ikke kjenner Delirium, mener jeg?

 3. neglelakkmani

  Om man ikke kjenner Delirium så er det en ebay-selger som har, tror jeg. http://shop.ebay.com/merchant/fabulous_nails

  Ah, jeg deler gleden din over flotte farger! Også blir jeg glad for å høre at du liker bloggen! 😀 Pakker med neglelakk i posten er ren lykke!

  Nå har jeg prøvd på meg vårkolleksjonen litt kjapt, legger straks ut bilder.

 4. Anne Karin

  Her var det mye fint 😀 Har så forferdelig lyst på Romantiqe kolleksjonen fra ChG, men den får vente til over jul ihvertfall. Venter på en pakke fra Cherry culture på mellomtiden. Kanskje jeg får litt penger å shoppe for i julegave. Linken din til Michelle på A stroke of color er forresten feil 😉 Ikke at det gjør noe for min del. Tar gjerne imot litt besøk jeg!

  Og hvordan i huleste kommer du under tollgrensa med 11 neglelakker i samme pakke?? *lol*

 5. neglelakkmani

  Haha, Anne Karin jeg skjønner ikke hvordan det skjedde, men jeg var inne og kikket hos deg litt i dag. 🙂 Jeg har fikset det nå tror jeg.

  Nei, altså Transdesign tok jo kun $2,60 pr lakk og da tok jeg sjansen. Tollvesenet har foreløpig vært veldig greie med meg. 😀

  Kjekt å vente på pakke, hvilke lakker venter du fra CC da? Penger til flere lakker er veldig greit å ønske seg.

 6. Jinnzor

  Nom nom nom. Det ser lækkert ud! Nfu-Oh er så sjove at lege med. 😀

  P.S. Dine Star Magnets kommer med posten i morgen. Undskyld forsinkelsen, jeg har været lidt syg.

 7. neglelakkmani

  Sara, hehe, det ble litt mange på en gang.

  Jinnzor, du er en engel og det er lov å være syk!

 8. Anne Karin

  Ble bare to lakker siden jeg måtte ta med litt NYX-sminke. Har hørt så mye om den, så det var på tide å prøve. Ihvertfall når den var nedsatt!
  Det ble Sinful Colors 10 og 50 (aqua og buster’s brown). Om jeg liker de, så bestiller jeg sikkert flere. De har jo fast shipping på $10 🙂
  Trodde du bestilte fra H2T, derfor kommentaren om innholdsrik pakke.

 9. neglelakkmani

  Sinful har jeg enda ikke prøvd. Legg ut link om du skriver om de da, Anne Karin. Jeg er spent på å høre om kvaliteten. 🙂 $10 i shipping er pent.

 10. Ane Kristine

  Det er moro med pakker i posten. Jeg venter selv pakke fra TD, bestilte bare 2 av Romantique lakkene i denne omgangen, Adore og Cherish.
  Må innom H&M en tur idag, visste ikke at de har begynt å selge SH produkter – spennende 🙂 Og hvilket merke er Cuticle eraser på siste bilde?
  Var innom Steen&Strøm i går og eier nå en Lancome Magnetique lakk, ikke prøvd den enda bare beundret den!

 11. neglelakkmani

  Hei, Ane! Cuticle Eraser er fra CND/Creative. Gratulerer med Magnetique lakk, den er veldig fin! 🙂

 12. neglelakkmani

  Kine, jeg er sannelig ikke sikker. Jeg har ikke full oversikt over alt de har, og ikke har jeg prøvd alt heller. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)