Color Club “The Lime Starts Here”

En av de nye neonlakkene til Color Club med lukt. Min konklusjon er, ikke kjøp den! Lakken er vanskelig å jobbe med og er utrolig tynn, tror jeg har 4-5 lag lakk på dette bildet. Og den stinker, om du liker tyggegummi som lukter kunstig av enslags søt kiwi/agurk-aktig lukt så kan du nok like denne, men det er ikke noe jeg hadde orket å bruke over lang tid. Color Club bruker egentlig å lage ok neonlakker men denne fungerer bare ikke.

Har dere kjøpt noen av disse? Dine erfaringer? Tommel ned fra meg!

16 comments

 1. Shamini

  Fargen var jo dritlekker da, synd at den ikke hadde bedre kvalitet.. En lakk som krever 5 lag blir ikke innlemmet i min samling iallfall. 😛

  • Karianne

   Ja, fargen er det ingenting i veien med, men jeg er ikke interessert i å jobbe så hardt for den. 😛

 2. Kia

  Var skikkelig spent på disse lakkene, men forventningene gikk ned et par hakk nå. Tror alikevel jeg skal prøve meg på en eller to, kanskje styre unna the lime starts here da..

 3. Tine

  Fargen var uansett dritlekker!
  Har forsåvidt en neon grønn fra China Glaze fra kolleksjonen i fjor sommer…

 4. Nailtastic

  Jag har testat Raspberry Rush och jag håller med om att kvaliteten inte är lika hög som t.ex förra årets neonkollektion. Men jag tyckte inte formulan var så farlig, lite rinnig, men det ställde inte till några större problem.

 5. Anette

  Åh! Er så synd med rålekre neglelakker med sugen kvalitet. Poenget forsvinner liksom litt når den er dødsvanskelig å få på neglene. Kanskje Depend kommer med noe lignende snart? : p

 6. Sexysadie

  Lakk med lukt..
  Hvilken overkreativ sjel kom på tanken?
  Hjelpe seg.

  Har fått øynene opp for CC, men den der kolleksjonen holder jeg meg langt unna. Takk for at du sa fra.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)