Sation Loudest Color

Haha, sjelden har vel et navn vært mer passende! Jeg fortsetter å protestere mot vinter og kulde med å prøve på noen av de skarpeste fargene jeg har. Jeg prøvde først på Loudest Color uten å legge noe under og da så neglene mine veldig, veldig syke ut. Mer som en som har kjederøyket hele livet. Så jeg tok frem Essie Blanc, den er helt hvit og ble solgt sammen med fjorårets neonlakker fra Essie. Jeg tror den er i det faste sortimentet til Essie. Det er jo kjent at hvit lakk under neon virkelig får fargen til å poppe. Jeg har sjelden orket å legge en hvit som base på neonlakker, men jeg ville så gjerne få frem flaskefargen på neglene. Og det funket som bare det! 😆 Sation Loudest Color har ikke den typisk kranglete neonformelen, den er ikke stripete eller vanskelig å legge, den er mer som en litt tykkere jellylakk som går på som smør. Om dette er fremtidens neonformula så tror jeg flere vil like å legge de. Tidligere har jo neonlakker vært kjent for å være litt kranglete pga. pigmentene.

Sation Loudest Color

Jeg må innrømme at det føles uvant med en så skarp farge på neglene etter en vinter med mye mørke lakker. Såpass uvant at jeg slites mellom å fullstendig elske fargen til å tenke at den er altfor skarp. Den er skikkelig merkepenn gul/grønn.

Sation Loudest Color1

Jeg tror den vil føles mer komfortabel mot sommeren etter å ha fått varmet litt opp med fargerike pasteller, mer som en gradvis tilvenning. Jeg kjøpte Sation Loudest Color hos nailsupplies.us for $3,50.

Om du vil se Loudest Color under UV-lys kan du ta en titt på instagramkontoen min. 😉

Jeg er også superglad for engasjementet i kommentarfeltet for tiden, det er så gøy når det er liv under postene mine, om dere har noen spørsmål og kommentarer som ikke nødvendigvis har med posten å gjøre så er det fritt frem for å spørre altså, jeg gjør mitt beste for å kunne gi dere nyttige tips og råd.

Så hva synes dere om den mest høylytte fargen, for skarp eller kul? 🙂 Jeg vet at denne fargen ikke er for alle.

12 comments

  1. Frk Fryd

    Den er kul, men jeg er nok ikke tøff nok til den. Har du gode tips til negler som flaker seg? Sliter veldig om dagen.

    • Karianne

      Fukt, fukt og fukt. Vær flink med håndkrem og oljer, den tørre kalde luften er tøff mot neglene. Fil forsiktig med glassfil. Bruk gjerne en basecoat som er fuktgivende, som Seche Recondition. Og ikke bruk negleklipper på neglene, den deler opp lagene i neglen og øker flisingen. Håper det går seg til!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)