CND Sweet & Sugar Sparkle

New CND color and effect for summer 2010, Sweet and Sugar Sparkle. I was all fired up because I loved the other effects and colors but Sweet was streaky and runny and Sugar Sparkle a bit to boring. But I can totally see it working on someone else. 🙂 PS! Sweet is much brighter on the nail than the picture shows.

CND Sweet & Sugar Sparkle

Sommerens lakker fra CND, Sweet og effektlakken Sugar Sparkle. Konsistensen på Sweet er dårligere enn de andre lakkene de har kommet med i det siste (de fleste er nydelige og trenger få lag) og Sugar Sparkle ble litt for kjedelig for meg. Men for de som har en varmere hudtone enn meg så vil det nok fungere bra.

9 comments

 1. Pingback: Tweets that mention CND Sweet & Sugar Sparkle « Neglelakkmani -- Topsy.com
 2. suggrr

  Oh no! I was hoping this duo would be amazing. I may still get the Effect (for obvious reasons), but I might have to pass on the runny Sweet. 🙁

 3. gejba

  I can’t say that I love it or hate it. IT looks interesting but it’s just not me. On you – I like the combo. 🙂

 4. Sirkus

  Fin, denne, men jeg er enig med deg i at den ble for kjedelig og tam for deg. Det er nesten så jeg tar en runddans på gulvet, for det er aller første gang jeg har vært i nærheten av å tenke det om dine lakker. Hihi, men effekten var kul, da.

  • Karianne

   Hehe, ja det er litt deilig å kunne krysse ut lakker/farger man ikke trenger kjøpe. 😛

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)