Polka Dots & Flowers!

Tilbake etter en omgang med skikkelig manflu. 😀 Nå er jeg heldigvis bedre og det er bra for jeg har mye fint å vise dere. Nå satt jeg meg ned ved bordet mitt uten å ha en eneste idé i hodet og dette er altså hva jeg endte opp med. Jeg ville ha farger og sommerfølelse da, det visste jeg.

Jeg brukte China Glaze In A Lily Bit som base, laget prikker med dotting tool og Cult Nails Tempest. Jeg kunne jo ha gitt meg der, men jeg er litt i “Moore is moore” humør for tiden og fant frem klistremerker kjøpt på ebay. Synes resultatet ble riktig så bra! 🙂

China Glaze In A Lily Bit, Cult Nails Tempest + stickers 2

China Glaze In A Lily Bit, Cult Nails Tempest + stickers

Hva synes dere?

Tusen takk for alle likes og kommentarer! <3

2 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)