Linda Johansen Nail Candy – Yes, please!

Jeg ble kontaktet av en hyggelig dame fra Linda Johansen som lurte på om jeg var interessert i å teste ut en av lakkene deres, det sa jeg ja takk til. Jeg har smugtittet på de før så tilbudet var perfekt.(Jeg skal også innrømme at jeg har mye respekt og beundring for Linda Johansen hun visste hva hun ville, satset på det og lykkes. Det er ikke lett i lille Norge Samtidig viser hun vei for mange jenter, jeg vet at mange av leserne mine drømmer om å lage en egen neglelakk-kolleksjon og da er jo Linda Johansen et lysende eksempel på at det faktisk går.) Over til produktet:

Nail Candy er et sunnere alternativ fri for giftstoffer som formaldehyd, toulene og dibutyl phalater, det betyr sunnere for deg og sunnere for en baby i mors mage Nail Candy er sterkt pigmenterte lakker. Dette betyr at fargen blir rik og dyp, den sitter godt og falmer ikke over tid. Bruker du spesialproduktet “Speedy Top Coat” halveres lakkens tørketid og du dobler dens levetid! www.lindajohansen.no

Jeg vet at mange av leserene mine er opptatt av dette og foretrekker lakker som er uten disse stoffene og også at noen reagerer allergisk på formaldehyd, så her er lakken for dere! Jeg fikk velge en selv og jeg fant flere jeg likte men endte til slutt med Linda Johansen Razzle Dazzle, jeg trodde det var en lilla glitterlakk og på en måte var den det, men vent å se. Lakkene kom nydelig innpakket i lilla silkepapir: Med lakken fulgte det også en flaske med Speedy Top Coat.  Begynner dere å ane det jeg oppdaget? Linda Johansen Nail Candy Razzle Dazzle er en lilla lakk med holografisk skimmer!! Så ufattelig nydelig! Det er ikke glitterpartikler for dette er skimmer, ingen grove glitterkorn her bare en smooth glatt overflate.Bildene viser det ikke så godt men i RL så danner skimmeret regnbuer på neglene. Det minner meg om Kaleidoscopelakkene til ChG bare med en mer fargesterk base. Jeg elsker når lakken overrasker meg sånn! Dette må da være årets julebordlakk? Bildedryss slik at dere får se hvor nydelig den er: 

Jeg har to lag med Razzle Dazzle over en underlakk, avsluttet med Speedy Top Coat. Lakken var god å legge, kosten er ganske lik ChG sin, Speedy Top Coat tørker litt saktere enn Seche Vite, men siden SV krymper lett så er det ingen ulempe. Jeg liker flasken godt, den føles solid og god i hånden.

Lakkene kan kjøpes i nettbutikken til Linda Johansen sammen med hudpleieprodukter og spa-produkter. Lakkene koster kr.139,- og plasserer seg dermed under Chanel, D.Lippmann, OPI og Zoya så det har jeg ikke noe å utsette på. (Jeg sammenligner selvfølgelig med det norske prisnivået, noe annet ville ikke ha vært rettferdig.) Jeg har allerede sett meg ut flere jeg liker. 😉

Flere av bloggerne på den norske A-listen min har fått tilsendt lakker og siden det er kjekt å se flere lakker på neglene før man kjøper så legger jeg linker til de her:

Solveig har testet ut Mannequin  Nail It viser Chameleon  Vakkerlakk med Mardi Gras

Frk.Fargerik viser Green Steel  Joyful viser Mellow

Dear english readers, this is Razzle Dazzle from the norwegian brand Linda Johansen, and it will be available on a website in english soon. I promise I will keep you informed. Razzle Dazzle reminds me of China Glaze Kaleidoscope polishes, just with a darker basecolor. Love it! 

Jeg elsket iallefall lakken min og ser for meg flere Linda Johansen-lakker i fremtiden. 🙂 Var ikke Razzle Dazzle helt fantastisk? Jada, jeg har tatt pauser mens jeg skrev dette for å beundre lakken, dere kjenner jo meg. 😆

Lakkene er produktprøver fra Linda Johansen.


37 comments

 1. Linda

  Har nå bestilt den og en annen lilla!! Fort gjort 🙂 Nå gleder jeg meg enda mer til å gå på julebord 🙂

 2. Helene

  Nydelig lakk 🙂 Jeg gikk forbi en av hennes butikker på lørdag faktisk, men fant det ikke for godt å stikke innom der…

  • Karianne

   Godt valg! Men sjekk ut om dette er en LE, slik at du ikke venter for lenge. 😉

 3. Pingback: Nail Candy – Nye herlige farger! | Linda Johansen
  • Karianne

   Jeg likte din veldig godt også. Jeg mistenker at den røde Dazzle også er lik denne. Nam! 😀

   • SivLene

    Nå har jeg kjøpt både denne, en lilla til, den røde med glitter og den brune med glitter. Håper de og er holografiske;) Bloggen din er FARLIG:D

    • Karianne

     Farlig, farlig men herlig, herlig! 😆 Lakkene er nydelige, Siv Lene. Jeg kommer til å vise flere fremover også. 😉

 4. Anette

  Wow, den overrasket! Da jeg så flaska tenkte jeg “meh, sånn der kan jeg kjøpe på h&m.” Men sjekk den fargen, da! : O

 5. Pingback: Revlon Royal Cloak | Neglelakkmani
  • Karianne

   Nei, de har iallefall butikker 2 plasser i Oslo, Steen & Strøm i sentrum er vel den mest sentrale. Ellers er det forhandlerliste på siden til Linda Johansen. 🙂

 6. Pingback: Linda Johansen Competition 2014 – Bloggers Collection! | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)