Revlon Royal Cloak

Jeg beklager så mye at jeg ikke har fått postet IsaDora’ene enda, jeg har faktisk prøvd siden den dårlige samvittigheten plagde meg, men jeg var for dårlig til å gjennomføre, derfor får dere en ventelakk fra arkivet så lenge. Grunnen til den dårlige formen er jo egentlig den gode nyheten om at de har funnet en medisin som med stor sannsynlighet kan løse gåten om ME. (jada, ganske så ironisk) Jeg har vært klistret til tv’n og pc’n og sugd til meg alt i tillegg til at jeg har lest boken De bortgjemte (anbefales!) Og tiden i mellom alt dette har jeg fantasert om alle de tingene jeg skal gjøre når jeg blir frisk, tenk på alle mulighetene, da blir det mye swatches da! 😆 Alt dette har ført til en kræsj i formen, så nå må jeg hvile meg til litt krefter igjen.

Lakken jeg viser dere i dag er fra Revlon sin Masquerade kolleksjon, jeg har bare kjøpt denne fra kolleksjonen, hvem kan motstå en lilla lakk med glassflecks? Jeg stormet til ebay med en gang etter å ha sett en swatch, heldigvis fant jeg en. Og navnet på denne lakken er jo litt morsom om man fornorsker det litt, kongelig kloakk liksom. Med tanke på at blodet er blått så kan det kanskje stemme? 😆 Ok, nå babler jeg.

Dette er altså to lag over underlakk, har ikke noe spesielt å si på denne, den oppførte seg hel normalt. Nydelig farge og glassflecks gjør den jo ganske så unik. Tommel opp fra meg.

Ellers så har jeg fått flere lakker fra Linda Johansen som jeg kommer til å vise dere og kan opplyse om at Dazzle Red har nydelig  glitter/skimmer i gull og rødt og at Dazzle Down er melkesjokoladebrun med sølvfarget glitter. Disse sammen med Razzle Dazzle er limited edition så det er ikke sikkert det lønner seg å vente for lenge. I tillegg så driver jeg å tester ut  body butter fra Linda Johansen, bruker det som håndkrem og har forelsket meg slik i lukten at det er en glede å ta det på.

Nå skal jeg være flink jente og hvile meg opp slik at jeg kan holde det jeg har lovet. Håper dere er friske og fine!

Hva synes dere om Royal Cloak?

15 comments

 1. Line S

  Den ser nydelig ut!
  Får vel titte en tur innom ebay jeg også.
  God bedring! Håper du er flink til å hvile.

  • Karianne

   Ja, kroppen min er iallefall flinkere enn hodet så når jeg endelig sovner så går det 14-16 timer, jeg er helt i sjokk når jeg våkner. Men det er tydelig at kroppen trenger det, og takk! 🙂

 2. insouciant

  Jeg er egentlig ikke lillajente i det hele tatt, men lurer på om jeg er i ferd med å bli omvendt… tar meg plutselig stadig i å sikle på lilla lakker likevel :-). Har du Nubar Purple Rain glitter?

  • Karianne

   Ja, jeg har den. Men jeg tror jammen ikke at den har blitt vist på bloggen. Lilla er jo så nydelig!

 3. Hanne

  Hei!

  Nydelig lakk! 🙂

  Men som den språk-nazien må jeg jo også påpeke at cloak = kappe på norsk.
  Det blir jo ganske fint det også da, man svøper neglene i en fin lilla Kongelig Kappe 🙂

  Ha en fin dag da, håper formen bedrer seg 🙂

 4. Kia - Nailsncupcakes

  Kjipt at du er ute av energi nå, men Hey! Om de klarer å utvikle en medisin mot ME så er jo det flott!
  Jeg venter også på en Linda Johnson lakk, håper jeg kan linke til swatchene dine i innlegget mitt:)

 5. Anette

  Så fin : D Spesiell farge, og ting som glitrer og skinner trekker alltid min oppmerksomhet. Tror det er en gollum i oss alle…
  Og ønsker deg lykke til med å samle krefter ^^

 6. Sirkus

  Jeg hadde ikke klart å legge så lekker manikyr som du, og attpåtil blogge om det såpass ofte som du gjør, og jeg har slett ikke ME, ingenting som ligner engang. Haha, jeg elsker blogginnleggene dine, og er glad du får sove masse når du endelig får sove. Søvn hjelper mot alt. Nesten. Det hjelper ikke helt mot neglelakk-kjøpetrang. Eh…Har jeg hørt.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)