Linda Johansen Competition 2014 – Bloggers Collection!

Det føles som om Linda Johansen sine lakker har vært med meg lenge, men det er ikke lenger tilbake enn 2011 at jeg først ble kontaktet for å teste ut et par lakker fra Linda Johansen. Linda hadde bestemt seg for å ha en liten kolleksjon lakker i tillegg til hudpleieserien sin. Nå mange kolleksjoner, forhandlere og Linda Johansen lakk-elskere senere vet vi jo at dette ble en knallsuksess! Mye av æren gir Linda til bloggere og lakk-elskere på instagram som har spredt det gode budskapet om knallgode lakker, og her kommer takken:

Web

 

Linda synes det er så moro med den positive oppmerksomheten dere bloggere har gitt hennes neglelakker. Uten dere ville ikke neglelakkene blitt en suksess så raskt som de har gjort.

Derfor ønsker hun å dedikere 2014 til bloggerne: The Bloggers Spring/summer og Fall/winter Collection”.

Dette betyr at hun utlyser en konkurranse hvor DU kan være med å bestemme begge kolleksjonene for 2014.

Det betyr at DU kan få DIN drømmelakk i Lindas sortiment.

Jeg og Linda velger ut de forslagene vi mener er topp 6 i hver kategori og disse forslagene sendes videre til Lindas produsent for første prøveproduksjon.

Når vi mottar vareprøvene sendes de til dere som er plukket ut og en ny justering gjøres deretter hvis nødvendig. Det er DU som avgjør om fargen er slik du ønsket deg og du bestemmer også navnet på lakken.

Kriterier for å delta:

 • Du må ha en blogg eller Instagramkonto og være glad i/ ha kunnskap om neglelakker.

Hvordan gjør du:

 • Du må lage en konkret beskrivelse av lakkens tekstur og base.
 • Du må gi en konkret fargebeskrivelse med bilde som illustrerer fargen. Dette bildet må være så naturtro som mulig for dette bildet bruker laboratoriet når de skal blande pigmenter.
 • Teksten som beskriver lakken MÅ være på engelsk. Forslag med norsk tekst er ikke garantert å komme med hvis pågangen er stor.
 • Du kan foreslå så mange farger du vil innenfor vår/sommer og høst/vinter men alle må ha fullverdig beskrivelse og bildemateriell
 • Du kan sende forslag til begge kolleksjonene eller kun den ene.
 • Du må gi lakken din et navn og navnet MÅ være på engelsk. Navnet kan inneholde elementer fra ditt navn, bloggen din eller helt fritt. Det er begrensning på navnets lengde grunnet plass på etikett.
 • Du må sende forslaget ditt til meg (neglelakkmani@gmail.com) innen 7 november 2013 for vårkolleksjon og 7 januar for høstkolleksjon. Du kan sende alle forslag samtidig innen 7 november.

Hva vi ønsker/ønsker ikke:

 • Unike lakker med personlig vri
 • Lakker som kan bli til våre klassikere og være med oss fremover
 • Lakker som også passer inn i motebildet i sesongene
 • Vi ønsker ikke crazy glitterlakker med kort levetid

Tips når du skal beskrive din drømmelakk:

Vi ønsker oss alle neglelakker som har perfekt dekkevne på ett strøk, 100% glans og rask tørketid. Vel, dette er ikke mulig å lage for alle farger.

En neglelakk bygges opp på tre (3) elementer som til sammen utgjør 100%:

 1. 1.      Dekkevne og pigment 33%
 2. 2.      Glans og tykkelse 33%
 3. 3.      Tørketid 33%

Ønsker man en lakk som tørker superfort går det på bekostning av 1 og 2 da man må øke % tørketid til kanskje 60%.

Vil man at den skal dekke 100% og være en lys lakk, ja da må mye hvit farge tilsettes og lakken blir tykk og tørker sakte, ref pasteller.

Ønsker man en tynn og glansfull lakk, ja da skorter det på dekkevne osv osv.

Det er derfor viktig at du har et realistisk bilde av lakken vi kan lage og du må velge hva som er viktigst.

Forslagene dine sendes til meg for gjennomgang. Deretter går Linda og jeg gjennom alle forslag og velger ut vinnerne.

Høres ikke dette helt fantastisk ut? Jeg vet at det er mange som har ønsket seg denne muligheten så her er det bare å kaste seg på! Frem med drømmer og kreativitet! 

Del gjerne denne gode nyheten videre på bloggen din eller instagram, om du vil ha bildet fra denne posten, send meg en mail så sender jeg det i din retning!

4 comments

 1. Sirkus

  Så utrolig gøy! Jeg gleder meg allerede til det ferdige resultatet. Blir spennende å se på spriket, evt samkjøringa i valg av lakker. Stå på, alle sammen.

 2. Virginie

  What a pity your blogpost isn’t in english! I’m french, and i don’t speak a word of your langage! 🙁 Google translate seems to translate word to word and i fear the meaning isn’t the good! Have you an english translation for the criteria? Is it open international? Thanks!! 🙂

 3. Stine Camilla

  Kan man lage neglelakken med noe i? Kan man for eksempel få hjerter i lakken, eller skal det kun være lakk? 🙂

 4. Pingback: FNUG Sunday Brunch & Showstopper | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)