Giveaway!

Husk å fylle ut skjemaet! Jeg trekker ikke fra kommentarene! :)

Snille Carrie som eier Darling Diva Polish har vært generøs med å sende meg lakker til vurdering på bloggen i det siste. Og dere som kjenner meg vet jo at jeg også kjøper mye lakker, så plutselig endte jeg med dobbelt opp av 4 lakker så jeg spurte om lov til å bruke de i en giveaway på bloggen. Fint å kunne dele litt av godene man får med dere lesere som har vært så flinke å stemme meg frem til en finale i Vixen Blog Awards!

Jeg bruker rafflecopter siden det er så praktisk, kommer ikke til å sette som krav at dere stemmer på meg (det hadde vært litt juks) men jeg hadde vært veldig glad om du gjør det likevel.

Prisen er disse nydelige neglelakkene som jeg vet mange siklet på da jeg postet bilde av de på instagram. Jeg har også vist dere Unicorn Bath, resten kommer jeg til å viser dere etterhvert. Jeg jobber meg hele tiden gjennom neglelakker som står på vent.

Giveaway febr 2013

Om du blogger om giveawayen og vil bruke bildet så kan du laste ned bildet fra Facebooksiden min, eller sende meg en mail så sender jeg det til deg. 

Fra venstre til høyre:

 • I’m Your Huckleberry
 • Unicorn Bath
 • You’ll Shoot Your Eye Out (inspirert av A Christmas Story)
 • Snowball (glitter top coat, her følger det med løse glitter snøflak i matt hvit som du kan dekorere med)

a Rafflecopter giveaway

Vinneren blir trukket om en uke, lykke til! :) Jeg sender lakkene worldwide.

Lakkene er sponset av Darling Diva Polish. 

 

121 comments

 1. Shamini

  Jeg har selvfølgelig stemt på deg, og kommer til å fortsette å stemme på deg. Tusen takk for nok en flott giveaway, kjære deg! :) Ha en fantastisk fredag. :)

 2. Rachel

  I love Darling Divas and I actually don’t own any of these! I’ve been enjoying repinning all your manis on Pinterest! <3

 3. Eva Beate

  Har selvfølgelig stemt på deg allerede. Dagen blir alltid litt lysere når det tikker inn en ny Neglelakkmani-post i RSS-feeden min :-)

 4. Nora

  Jeg stemte på deg med en gang jeg hørte nyheten! Hadde vært fantastisk om en som deg (ikke 14 og brunkremtryne) hadde vunnet! :D

 5. Nora

  Også vil jeg gjerne vinne fordi jeg har bestemt meg for å ikke kjøpte noe sminke/neglelakk tom. juli, begynner å bli desperat!

 6. Line Ytterhus

  Ikke at jeg helt skjønte de boksene der, men jeg har gjort så godt jeg kunne. Ehe. Nå skal jeg prøve å stemme på bloggen en gang til.

 7. Pingback: Giveaway(Neglelakkmani) « Nail Polish Jewelry
 8. Kristin

  Stemte på deg i fjor også, selv om du ikke kom til finalen så er jeg ikke overraska over at du gjorde det i år :D

 9. Sirkus

  Glad du er med i avstemminga! Du er flink, og jeg gleder meg til hver gang jeg skal inn på bloggen. Hverdagslykke på flaske, det har du lært meg.

 10. Sunniva

  Stemte på deg så fort jeg fikk med med nyheten. ;) Og det har åpnet seg en helt ny verden innen neglelakk for meg etter at jeg begynte å lese bloggen din. Jeg sier hurra for det, visakortet og mannen er ikke enige i det. :p

 11. Silje

  Selvfølgelig har jeg stemt på deg :) Det gjorde jeg så fort jeg så at du var nominert!

 12. Insouciant

  Jeg er ivrig stemmer, og heier virkelig på at en erfaren dame med integritet og lidenskap for det hun driver med skal vinne i år :-) .

 13. Evita

  Lyst til å bestille meg noen neglelakker fra Dariling diva polish. Men lurer på hvordan det er å bestille fra den nettsiden? Er det fri frakt? Og kommer varene relativt kjapt?

 14. Mybeautifulbag - mona

  Jeg har stemt og skal fortsette å stemme, jeg har tweetet, jeg følger deg på IG og Twitter, publisert Giveaway’en på Facebook og skal fortsette å følge ditt vakre og inspirerende arbeid både på blogg og IG :-)
  Og hvis noen er i tvil; – JAAAA jeg har såååå lyst på de lakkene :-D :-D

 15. Stine

  Så flotte de var! Har stemt på deg med alle mailene jeg har ^^ Håper du vinner. Bloggen din er kjempefin, og jeg gleder meg til hver nye post!

 16. Therese Hansen

  Ja takk. De lakkene var utrolig fine og hadde vært flotte i min kjedelige samling (som snart er på 100 lakker)

 17. Line Bergersen

  Elsker negllakk!! Følger deg på Face, blogg og insta. Er med på giveaways og håper at en gang er jeg den heldige. Disse lakkene så veldig fine ut!!

 18. Tonje Sjøvold

  Ååh, supert! Liker måten du har giveaway’s på, det skjemaet er så enkelt og oversiktlig!

 19. Loekaas

  Så gøy med give away :D
  Trekker du en vinner som får alle fire? eller fire som får en hver?
  De var utrolig fine alle lakkene :) *sikle*

 20. Ylva

  Åh, vilka läckra nagellack! Är gärna med och tävlar! Äger sedan tidigare Soap…Poisoning! från Darling Diva Polish – suveränt!

 21. Sofie Bakkeli

  Elsker giveaways!! Vinner aldri, men jeg melder meg på likevel, for en gang MÅ jeg jo vinne? :P også så fin premie a gitt :D

 22. Maren

  Så herlig! Ser ut som fantastiske lakker, må si jeg liiiiker enhjørningen (har selvføøølgelig ikke noooentiiing med navnet å gjøre…;), bare litt!) :D

 23. Linda

  Selvfølgelig stemmer jeg på deg. Dette er jo den eneste bloggen jeg leser fast, selv om jeg kanskje ikke kommenterer så mye. :)

 24. Pingback: Color Club Kismet (Halo Hues 2013) | Neglelakkmani
 25. Pingback: Modeskog » Giveaway på bloggen til Neglelakkmani!
 26. Anne Lise H.

  Oh, for en fantastisk herlig premie! Jeg blir alltid like glad og inspirert når jeg ser at du har lagt ut et nytt innlegg :D Har faktisk laget meg en egen liste nå for å kunne holde styr på alle de fine lakkene jeg finner her inne som jeg ønsker å skaffe meg selv også! ;)

 27. Frida

  Jättekul med en give-away med så fina priser! Vill även passa på att säga att jag tycker du tar väldigt fina bilder på lacken du skriver om.

 28. Signe

  Kjempeflott giveaway! Har aldri prøvd “indielakker” før (ikke mer ukjente enn hva man får kjøpt på H&M i allefall) så dette hadde vært utrolig spennende å vinne!
  Digger bloggen din, er fast leser! Keep up the good work! :)

 29. Monica Karin

  Jeg vil veldig gjerne være med:)
  Har gjort nesten alle stegene:)
  Skal lage en liten blogg post også :)

  Har stemt også :)
  Kommer inn med Linken i det jeg har laget innlegget :)

  Kjempe fin blogg du har :)

 30. Petra Sch.

  Hi,
  your giveaway is unbelievable!!! i LOVE those polishes, lots of glitter and bling-bling :)
  LG Petra Sch.

 31. daPerley

  It’s a really good one, I don’t own any polish from Darling Diva and looking at this ones I’m sure they would look perfect on my nails :)

 32. Pingback: Prikk, prikk, prikk…Dårlig nytt! | Neglelakkmani
 33. Monica

  Så fine lakker! Stemte på deg i fjor, og har selvfølgelig stemt på deg i år også! ;)