Prikk, prikk, prikk…Dårlig nytt!

Mye prikker og litt dårlig nytt i dag altså. Lenge så det ikke ut som om Transdesign/nailsupplies.us skulle sette opp portoen etter prisøkningen, men det gikk dessverre slik jeg fryktet, i dag må du ut med $28.75 for en small flatrate box, nesten $5-6 i økning. Husker ikke om den var på $23 eller $23.75 før økningen. Det er 158 nkr i porto for 9 lakker. Uff, da begynner det å koste litt, disse små gledessprederne av en small flat rate box.

I dag ville jeg ha en skarp og fargerik manikyr, så det ble Juicy Gossip fra Nailstation og Sation sin Tardy Tart. Litt prikker på med dotting tool og vips, instant vårfølelse. Jeg må nok øve litt mer på disse prikkene mine, men pytt synes det ble fresht jeg.

Nailstation Juicy Gossip & Sation Tardy Tart

Juicy Gossip kan dere kjøpe hos Norway Nails (om hun er utsolgt som kommer de inn igjen) Sation Tardy Tart kan du kjøpe hos nailsupplies.us

Hva synes dere om prisøkningen, som forventet eller tok de for hardt i?

PS! Siste innspurt med giveaway i dag, så om du ikke har meldt deg på enda så er tiden her nå. Trekkes i morgen engang, muligens sent på dagen.

24 comments

 1. Neglelakkogmeg

  Det var jo egentlig som forventer. Men selv om 158 nok er litt, så får man fortsatt mye for pengene synes jeg:-)

 2. Danny

  <3 I love both of these colors and I super duper love how they look together! I guess I need to try something in this combo too! Thanks for all that ideas!

 3. Eva Beate Holm

  Tja. Prisøkninger er jo sjeldent direkte festlig :-p Men dog, litt over $3 per lakk synes jeg fremdeles er overkommelig. Til sammenligning har jo Illamasqua frakt på £7-8, og der skal det litt til for i det hele tatt å få med 2 lakker før man når smertegrensa (aka mva-grensa).

 4. organa

  Å, herreguuuud, den var kjempesøøøøt og nå ble jeg veldig glad av å se på! Hva er dotting tool og hvor får jeg tak i det. ?

 5. upcloseandpolished

  Syns de tok litt hardt i.. men men… søren jeg som skal ha dation lakker….. jaja seche vite’ene er heldigvis kommet 🙂 off… nå gikk luften litt ut av ballongen..

 6. Nadia

  Synes ikke det var en så forferdelig pris, siden jeg hadde forventet det dobbelte. Prisen totalt sett er jo mye billigere enn det man evt. måtte ut med her til lands. Jeg tror nok det svir litt mer om man kjøper enkeltting på ebay,f.eks.

 7. gelicnailart

  Tycker att det är lite för mycket i frakt.. Men samtidigt så har man ju dessvärre inget val om man vill ha lack. Kommer nog dessvärre handla lite mindre pga detta, välja mer noggrant vilka jag köper, bli mer selektiv. 🙂

 8. IngerLise

  Du har så flotte negler!! Men.. Jeg skulle ønske du snart kunne lage et innlegg hvor du forklarer litt av alle ‘faguttrykkene’ dine. Jeg vet ikke hva dabbing og swatching er, forskjellige teknikker du skriver om.. Jeg kan selvfølgelig Google hver gang, men blir liksom ikke til det. Så; et ønske fra meg er et innlegg om neglelakk og legging for dummies:D

 9. Pingback: Esmaltólatra » Blog Archive » UdH – For Audrey + Bolinhas

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)