Picture Polish Freya’s Cat

Jeg var litt for treg til å få kjøpt denne før den ble solgt ut hos Norway Nails, snille Wenche sendte meg derfor en da den neste forsyningen kom inn, den er så nydelig! Freya’s Cat er laget i samarbeid med den dyktige bloggeren nihrida.  Den er en kongeblå søster til Cosmos og Kryptonite og har masse små holografiske skimmerpartikler i seg som gjør den helt magisk!

Siden Freya’s Cat har jelly konsistens så må det et par lag til for å dekke, men den er helt innefor det som er ok. Opplevde heller ikke noen problemer under påføringen som er verdt å nevne.

Picture Polish Freya's Cat

Jeg måtte prøve å pynte litt på den og brukte et motiv fra FUN stempelplate 7 og hvit spesielallakk fra Konad, lillefinger og pekefinger ble pyntet med en liten stjerne hver.

Picture Polish Freya's Cat + nail art

Denne manikyren sitter fremdeles på neglene mine, det går sakte her fortsatt og litt snørr og tårer over formen. Unner ikke min verste fiende denne sykdommen.

Men dere er her og kommenterer og trykker like både på instagram og FB, tusen takk for det! <3

Ikke glem konkurransen om å vinne et sett med Ballroom Collection lakker fra Linda Johansen, nå gikk Linda desverre ut, men lakkene svinger seg stadig og jeg tror de er høstens vinnende kolleksjon. 😉

Picture Polish Freya’s Cat og Linda Johansen lakkene kan dere kjøpe hos Norway Nails. Husk koden neglelakkmani for 10% rabatt.

Lakken er en produktprøve fra Norway Nails. 

3 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)