Strikka negler

Jeg lager haugevis med manikyrer som aldri kommer på bloggen,  oftest fordi jeg ikke ble fornøyd med resultatet. Dagens manikyr laget jeg for 2 måneder siden, men postet den ikke da. Satt og kikket litt i mappene mine og fant ut at siden høsten er her så hadde det jo vært fint å tipse dere om hvordan dere kan få høstfine strikka negler ved hjelp av stempel. Jeg tror jeg skal lage denne manikyren igjen med litt mer aktuelle farger for høsten. Her har  jeg brukt IsaDora Scuba Blue som base, stemplet på med IsaDora Poolside og mønsteret er hentet fra VividLacquer sin stempelplate VL  004. IsaDora-lakkene er supre å stemple med.

IsaDora Scuba Blue & Poolside stamped with VividLacquer VL004

De var jo litt kule da? 🙂

VividLacquer selger platene sine på Etsy til kr. $8 pr.stk + frakt.

Ønsker dere en fin mandag!

IsaDora lakkene er produktprøver fra IsaDora Norge. 

10 comments

 1. Linda Munk

  Disse neglene var bare drit kule , slike som jeg skulle hatt det:) elsker å strikke 🙂
  Ha en super dag videre 🙂 artig blogg

 2. Torun Nielsen

  Ja disse neglene var veldig fine og jeg har kjøpt inn 2 plater fra Etsy!
  Jeg har bare ett stort problem, det følger ikke med noen bruksanvisning eller forklaring på hvordan man gjør dette. Kan du hjelpe meg med forklaring?

  • Karianne

   Du trenger stempel og skrape også, det kan du kjøpe hos Norway Nails. Om du søker opp Konad stamping nail art på you tube så finner du oppskriften. Bruk lakker som er godt pigmenterte som F.eks IsaDora sine cremelakker til å stemple med. Lykke til!

 3. Torun Nielsen

  Da fikk jeg også bestilt de resterende sakene jeg manglet! Skal bli veldig spennende å prøve!
  😉

 4. Pingback: Mauds garn – Neglelakk dag! | Nail it! – En blogg om neglelakk

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)