Zoya Pixie Dust Dhara fall 2013

Jeg fortsetter litt til med teksturlakk. Jeg har jo vist dere 3 av lakkene fra Pixie Dust høst og greide ikke motstå å bestille et par til. Så i dag får dere Dhara, den er en litt mer rustoransjefarge enn sommerens Destiny som hadde mer rødt i seg. Nydelig er den!

Jeg har lagt 2 lag som dekket uten problemer. På ringefingeren la jeg Cult Nails Tempest og brukte samme teknikken som Chalkboard nails brukte for å lage hjertemønster med Dhara, prikkene er laget med dotting tool. Enkel og fin måte å friske opp en manikyr.

Zoya Pixie Dust Dhara

Fint mørkt oransje glitter iblandet gyllent glitter.

Zoya Pixie Dust Dhara

Passer perfekt til å friske opp på høstdagene vi har foran oss.

Zoya Pixie Dust Dhara

Nom, nom! Veldig glad for at jeg også kjøpte denne. 🙂 Hulltangen jeg har brukt til hjertene er fra Fiskars, usikker på om den kan kjøpes her i Norge.

Zoya Pixie Dust Dhara kjøpte jeg på ebay.

Ble ikke ringefingeren kul? Må prøve denne teknikken ut på flere måter tror jeg.

Har dere kjøpt Dhara?

 

7 comments

 1. Pia Karoline

  Jeg har besitlt to seks-pakker med Zoya pixie dust fra ebay. Høst-kolleksjonen og den andre som ikke er sommerkolleksjonen :p Elsker teksturlakker, og Zoya sine så helt fantastiske ut 🙂 Håper de kommer snart.

 2. linalinux

  superfint! superfin manikyr och superfina bilder som vanligt. du är extraordinär du 🙂

 3. Nailderella

  I love this so much! I’ve just ordered some Zoya but didn’t get this one and now I regret lol I might have to pass another order! I also love your accent!

 4. Ling

  jeg har faktisk kjøpt den, jeg tror den blir neste, selv om jeg har teksturlakk på nå også. og hjertene er kjempesøte! color me inspirert! har lyst til å løpe hjem fra jobb og leke med maskeringstape nå!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)