IsaDora Ocean Crush

Jeg var så superheldig at hele IsaDora Sugar Crush-kolleksjonen dumpet ned i postkassen min for noen dager siden, og de er fine altså! IsaDora kaster seg altså på årets trend med teksturlakker og det gjør de med hell. De har gått for glitterlakker og ikke cremelakker med tekstur, smart spør du meg. Jeg har gledet meg til denne kolleksjonen siden jeg hørte om den tidlig i mai.

Hver gang jeg lakker med IsaDoralakker så sitter jeg og lurer på hvem det er som velger lakker og setter sammen farger i kolleksjonene, for det er sjelden det er bom altså. Jeg valgte meg først IsDora Ocean Crush, jeg har sett bilder på nett og der har nesten alle sagt at den er vanskelig å fange på bilde/vakrere i RL osv. Så jeg følte litt på presset, jeg vil jo gjerne formidle lakkfargene riktig til dere. Så det blir litt vinkler og blurrede bilder (fyfy) i dag for å kunne formidle denne skjønnheten gjennom skjermen. Jeg la to lag over en underlakk, og man skal selvsagt ikke ha top coat på denne siden teksturen er en del av moroen. 🙂

Se bort i fra den hvite skyggen på langfingeren min, det er en skade som holder på å vokse ut etter at jeg slo fingeren rett over neglebåndet tidligere i vår.

IsaDora Ocean Crush

Som dere ser, så vasker lyset ut hvor fin den egentlig er. Dere ser ikke så godt det turkise, grønne og gyldne glitteret. Sånn i virkeligheten ser du det hele tiden, men kameraet plukker ikke opp dybden.

IsaDora Ocean Crush 2

På bildet over her begynner det å ligne noe, glitteret gnistrer noe helt utrolig. Ofte kan man få et bedre inntrykk av en glitterlakk om bildet er litt uskarpt, derfor får dere det også. 🙂

IsaDora Ocean Crush 3

Dette er faktisk et mer riktig bilde enn det øverste. Jeg vet det allerede er mange som har kjøpt denne lakken, og om du enda ikker har gjort det, så anbefaler jeg den veldig. Noen har også sagt at de brukte top coat over for de var redd at den ville chippe av raskt ( Tone! 😉 ) Men min erfaring med sånne glitterteksturlakker er at de sitter 10 ganger bedre enn en vanlig cremelakk så ikke vær bekymret for det.

H&M og Lindex har lakkene inne allerede og i følge det jeg har hørt vil de komme til Sparkjøp uke 27 og Cubus i uke 31.

IsaDora Sugar Crush

Hva synes dere? Har dere kjøpt noen? 🙂

PS! Bruk Deborah Lippmann sin måte å fjerne lakken på så slipper du glitter overalt.

Lakken er en produktprøve fra IsaDora Norge.

14 comments

  • Karianne

   Det varierer, når jeg bare swatcher bruker jeg OPI sin for natural nails, ellers bruker jeg gjerne Seche Recondition. 🙂

 1. veronerd

  Å, som jeg leita i Trondheim Sentrum etter disse i dag. Så hadde de dem på HM Mercursenteret 😀 Ocean Crush kom på med en gang jeg kom hjem, og sååå nydelig den er! 😀 Tips forresten: Nille har fått inn Dip-in nail polish remover til 30 kroner, jeg testet den side-by-side mot Kicks sin på cremelakk (CG – For Audrey) og synes den var minst like god. Prøvd den? (Disclaimer-jeg jobber på nille men har ingen økonomisk interesse på at folk skal kjøpe den, jeg tjener det samme uansett 😉 )

  • Karianne

   Så bra du fant den! Nei, har ikke testet den fra Nille, men skal huske på det om jeg går forbi en nillebutikk en gang. 🙂 Takk for tipset!

 2. pewsie87

  Kjøpte Purple Crush her om dagen, men har foreløpig kun testet den på dattra mi.. 😉 Hadde først ikke overlakk på, men straks jeg snudde ryggen til va totten i munnen på henne (hun er bare 3år 😉 og da var lakken halvveis av allerede, så jeg var nødt å legge litt overlakk på så det skulle holde litt lenger på henne :p
  Men den var virkelig lekker altså! 🙂

  • Karianne

   Hehe, ja det er ikke så lett med de små. Har en datter selv så jeg vet hvordan det er. De vil være fine men er så utålmodige, blitt bedre med årene da. 🙂

 3. Sofiebakkeli

  Kjøpte denne og coral crush på grunn av swatchen din. Hadde ikke tenkt å kjøpe noen fordi de så veldig blasse ut, men de to syntes jeg var fine! 🙂 alltid gøy med nye poster fra deg!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)