Lynnderella Bird Brain Blue & Oscar de la Renta Larimar

Lynnderella og Oscar de la Renta = sant! Hehe, jeg lette etter en lakk som kunne være en fin base for søte Bird Brain Blue og Larimar var perfekt.

Lynnderella Bird Brain Blue & Oscar de la Renta Larimar

Bird Brain Blue er fra Everything’s Coming Up Neon-kolleksjonen, den har en lyseblå base med glitter i rosa, turkis, grønt og et nydelig skimmer i blått. Jeg la først et lag med Larimar og dabbet deretter på et lag Bird Brain Blue, måtte jobbe litt for å få det jevnt, men det gikk bra til slutt. Jeg liker som oftest best å la det bli med ett lag av Lynnderella sine lakker, flere lag drukner effekten av lakken og blir bare rotete i min mening.

Lynnderella Bird Brain blue & Oscar de la Renta Larimar 2

Her ser du litt av skimmeret, det var veldig kamerasky men vises godt på neglen altså.

Lynnderella Bird Brain Blue & Oscar de la Renta Larimar 3

Alt i alt, så synes jeg Bird Brain Blue er en perfekt vårlig pastelldrøm, men tror ikke den blir superfavoritten fra denne kolleksjonen. Candy Blossom er foreløpig favoritt.

Da jeg lakket husket jeg ikke om dette var en vareprøve fra Norway Nails eller en jeg hadde kjøpt selv, fordi jeg husket bare at jeg kjøpte to ekstra fra neonkolleksjonen selv. Så jeg måtte sjekke og Bird Brain Blue kjøpte jeg altså selv.

Du kan også kjøpe Bird Brain Blue hos Norway Nails  til kr 239,- (husk koden neglelakkmani for 10% rabatt) legg også merke til at Wenche har den nye Mixed Feelings-kolleksjonen inne allerede. Norway Nails har også en fin giveaway på FB-siden sin nå, den er ikke åpen for oss som blogger for Norway Nails, men dere har jo en fin sjanse til å utvide samlingen deres. 🙂

Hva synes dere om Bird Brain Blue? Har dere kjøpt noe fra denne kolleksjonen?

 

10 comments

  1. upcloseandpolished

    Å herre, Oscar de la Renta, Neglelakk, WHAT :)?!!! 🙂 Du er gal 🙂

    Likte denne komboen kjempe gost 🙂 Når de runde lyseblå glitterne la seg sammen så de ut som skyer 🙂 Elsk 🙂

    • Karianne

      Den fikk jeg kjøpt via en venninne i USA, den selges kun fra nettbutikken eller i fysiske Oscar de la Renta butikker, den er perfekt! One coater pastellblå! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)