Lime Crime Lavendairy

Etter å ha sett denne på mange blogger så måtte jeg bare ha den, skarp lilla pastell som grenser mot neon? Ja, takk!

Den var veldig god å legge, nesten like selvpåførende som Illamasqua Boosh er. Blir så glad når jeg finner sånne lakker, spesielt om de i tillegg er pastell som er kjent for å være litt vanskelige å legge.

Lime Crime Lavendairy

Om dere synes denne er veldig fin, men ikke liker å handle fra ebay og utenlandske nettbutikker så er Linda Johansen sin Lilac Lilly ganske så lik og veldig fin til våren.

Jeg har kjøpt et par av China Glaze sine nye  Razzle Me, Dazzle Me Glitz lakker og måtte teste den over Lavendairy. Jeg vet at mange synes disse lakkene er “rotete” men jeg synes kombinasjonen sort glitter sammen med glitter i skarpe farger er stilig.

Lime Crime Lavendairy & China Glaze Bling it On

Her har jeg dabbet på et lag av Bling It On, som har sort og lavendelfarget glitter. Synes effekten ble ganske så kul.

Lime Crime Lavendairy kjøpte jeg på ebay for $6+ frakt, China Glaze Bling It On kjøpte jeg hos nailsupplies.us for $3.90 + frakt. Anbefaler dere å kjappe på før portoendringene kommer igang den 27.januar.

Hva synes dere om skarpe pasteller? Og blir glitteret i Bling It On rotete eller er det kult? 🙂

10 comments

 1. Signe

  Den er så sykt fin! Gråt nesten da limecrime sa at de ikke sendte utenfor USA, så dette var en gladnyhet!! 😀 Må suse en tur på eBay med andre ord
  Har du planer om å prøve de andre?

  Og hvilken postendring er det snakk om? Nå ble jeg litt engstelig, noe jeg har gått glipp av? 😮

  • Karianne

   Jeg har sett på de andre, men avventer foreløpig. Portotaksten øker kraftig i USA fra 27.januar, så det blir ganske så dyr frakt sammenlignet med det vi er vant til.

 2. upcloseandpolished

  Å jøje å bevares!!! 🙂 Ditte va nok den fineste komboen e har sett på lenge 🙂 Ikke rotete, bare knall fint. Håper jeg kan få tak i denne 🙂 Da hadde jeg blitt glad 🙂

 3. Danny

  Not sure about the China Glaze polish but I love the lilac! Too bad I have too many of that kind of color! 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)