OPI The Man With The Golden Gun

James Bond feirer sitt 50 års jubileum i år, og de kommer også med ny film. OPI sine julekolleksjoner er jo ofte et samarbeid i forbindelse med en ny film. Jeg kommer tilbake til andre lakker fra OPI Skyfall senere. I dag vil jeg vise dere en spesiallakk som OPI har laget til dette jubileumet, en top coat med gullflak i 18K gull.Flasken er minst like fantastisk og var det som solgte meg. Andre merker har gull top coats, men ingen har denne fantastiske flasken. Jeg har lagt OPI The man with the golden gun over IsaDora sin Night Flight, tenkte at blått og gull ville passe fint sammen og det stemte. Jeg la først et lag på vanlig måte med denne top coaten, etter det gikk jeg over og dabbet på med penselen der hvor det ble litt ujevnt med gullflak. Men alt i alt var lakken lett å legge.

Nei, det er ikke tipwear, det er gullet som speiler seg i negletippene. 😉

Jeg likte iallefall denne manikyren veldig godt, og det føles litt spesielt å ha gull på neglene. Denne flasken er MÅ HA! for alle samlere og neglelakkentusiaster.

Jeg kjøpte min på ebay, men har også hørt at noen fant den på hqhair.com Veiledende pris på denne er $30.

Kommer du til å kjøpe denne? 🙂

IsaDora-lakken er produktprøve fra IsaDora Norge.

17 comments

 1. Anette

  Finnes denne i norske butikker? Nydelig kombinasjon, ja! Mørkeblått og gull slår aldri feil.

 2. upcloseandpolished

  Så lart kunne jeg tenkt meg det… men Hello… pricey :)!! off… jaja, den er i fall stunningly beautiful :)!!!! Holy Moly :)ahh ser det er flere heldig griser i kommentarfeltet her, Dere altså 🙂 Dette er en lakk jeg kan fint KAN klare meg uten da jeg har gull top coat, men jeg har ikke GULL topcoat… så ja å ha den i samlingen hadde vært fantastisk, og det er det samme som å si at jeg ikke trenger Louis Vuitton vesken min, fordi jeg har en annen BRUN veske… Gratulerer med en on eof a kind lakk Karianne, you deserve it :)!! <3

 3. nasselill

  Den er på vei over Atlanteren! Og lik som deg, så var det flaska som bare hylte ut: MÅ HA! Jeg tror den vil gjøre seg godt sammen med de andre 400 flaskene på hylla! 😉

 4. Tuva

  Åå vil ha vil ha VIL HA!! Men den er litt dyr altså… Heldige deg! Enig i at flaska er amasing!

 5. rijaH

  Den er flot! Ville gerne ha den… Men den er lidt dyr 😛 men køber den nok alligevel 😉

 6. Amalie Ardahl

  Wow hvor er den bare smuk! Har hørt meget om den, og overvejer stærkt at investere i den – dette billede tæller bestemt ikke ned!
  Er den hurtigt tørrende? 🙂

  //Amalie

  amalieardahl.wordpress.com

 7. sminkan

  det vete sjutton om jag köper den. Skulle nog aldrig använda den mer än vid en swatchning och sen är det bara som samlarobjekt då… samtidigt så kanske. Vi får se.

 8. Sunniva

  Veldig fin kombo! 🙂
  Og en veldig kul effekt med gullflak. Og når man vet at det er GULLl, så er jo det enda kulere! 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)