Orly Smolder

Dere fikk en sniktitt på instagram i går og her kommer det bedre bilder av den. Noen ganger snubler man over en lakk som får deg til å miste pusten litt. Mørke røde lakker som har den “glow from within” egenskapen er lakker jeg ikke greier å motstå. Dessverre så er mange av de så mørke at de ser sorte ut i dempet belysning, det gjelder ikke Orly Smolder den er bare glødende rød. Jeg får lyst å bare rope løp og kjøp for dette er en klassiker som du aldri vil bli lei av, det tør jeg påstå. Den er perfekt for høsten og jeg lover deg at denne kommer folk til å legge merke til.

Lakken er litt tyntflytende så vær litt varsom på det første strøket slik at det ikke renner ned mot neglebåndene, her kan du med fordel bruke tynne lag og bygge fargen opp. Jeg endte opp med 3 lag. På bildet har jeg også underlakk og Seche Vite top coat.

Så om du er ute etter en vampy høstlakk så trenger du ikke lete lenger, her er den. Helt perfekt!

Jeg kjøpte min på ebay, men Transdesign har også denne inne.

Hva synes du, noe du kunne ha likt? 🙂

19 comments

 1. Maria

  Denne ble nettopp mitt siste lakkjøp for i år. Du er en ganske uimotståelig fristerinne, kjære Karianne!

 2. Karine

  Nydelig farge. Minner meg om A-Englands Perceval, men denne er nok hakket mørkere. Jeg har allerede Perceval, så denne klarer jeg nok å motstå. Men, fristelsen ble for stor før i dag, og jeg kjøpte med meg tre av det jeg tror er høst-kolleksjonen til Isadora – Oasis, Ancient Ruby, og Silk Road. Nå prøver jeg å bestemme meg for hvilken av dem som havner på neglene først.

 3. Shamini

  HER er en sånn farge som jeg har vært på jakt etter kjempelenge, selv om jeg gjerne skulle hatt den som en Jelly-lakk. Nydelig farge, vakre negler. Kan ikke bli bedre, det. 😉

 4. Rudolfine

  Nydelig farge!

  Jeg burde visst ikke dumpe innom her, for nå er lakken allerede bestilt….. Ikke første lakken jeg kjøpet etter å ha besøkt bloggen din. 🙂

 5. Pingback: ORLY – Smolder | Vakker lakk – gjer meg blakk
 6. Edith

  En av mine absolutte favoritter 🙂 Orly er generelt meget bra, spesielt formulaen.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)