Linda Johansen Pumpkin Pie med litt bling

Dere har jo allerede sett den nye Pumpkin Pie fra Linda Johansen,en  juicy jelly-lakk. Jeg tror jeg har nevnt det før, men jellylakker og glitter er en match made in heaven. Du kan velge om du vil legge glitteret som i en sandwich, med et lag Pumkin Pie, glitter og et lag Pumpkin Pie over der igjen, eller som jeg har gjort lagt et tynt lag med glitter som det øverste laget. Lakken får en fantastisk dybde. Her har jeg brukt Sinful Colors Ufo, som er en glitterlakk i en oransjetonet base.

Jeg måtte frem med det gamle kameraet mitt, batteriet døde på det nye og jeg ville ta bilder nåå. :)Har bestilt et batteri til da.

Et lite tips som jeg vil dele med dere i dag er at om du skal fjerne en mørk pigmentert lakk som f.eks Shaded Spruce så anbefaler jeg dere å smøre inn hendene med en fet krem eller salve først, da fungerer det som en slags impregnering og forhindrer at de mørke pigmentene setter seg i huden når du bruker neglelakkfjerner, ser ofte at noen har rester av en mørk pigmentert lakk i neglebåndene fordi de ikke gjorde dette, skal du ha en lys lakk på så blir ikke dette så lekkert.

En annen fin ting er at Razzle Dazzle er tilbake! Det er så mange som har ønsket seg den så Linda har hørt på dere, den er ufattelig nydelig så den bør dere sikre dere nå! Jeg husker enda hakesleppet jeg fikk da jeg prøvde den første gang. Lover å komme tilbake med  ny swatch av den.

Høstens nyheter finner dere her, til kr.139,- pr. stk.

Produktprøve fra Linda Johansen.

11 comments

 1. Sunniva

  Nydelig lakk!
  Jeg tenkte å ønske meg mange lakker av Linda Johansen til jul (jeg vet det er tidlig å skrive ønskeliste, men sånn er det å være fattig student).
  Og tusen takk for tips til å fjerne mørk lakk, sliter med dette selv. Så skal prøve det neste gang! 🙂

  Har du forresten tips til farger som matcher oransje? Jeg synes det er en utrolig fin farge, men jeg er ikke så god på fargekombo´er.

  • Karianne

   Synes det høres smart ut med å begynne på ønskeliste nå, jeg. Det er jo mange som har handlet mange julegaver allerede. 🙂 Jeg liker å kombinere oransje med rosa faktisk, turkis er heller ikke så dumt og skarp blå. Det er mange farger man kan bruke.

   Takk for at du tok deg tid til å kommentere! 🙂 Bare spør om det er noe mer.

   • Sunniva

    Bra det ikke bare er jeg som tenker på jul da, hehe. Føler meg litt gal, men sånn er det vel 🙂

    Ja, fant ut at jeg må bli flinkere til å kommentere etter jeg så din lille frustrasjon på facebook her om dagen. Jeg skjønner jo at det er kjedelig at ingen kommenterer. Så da har du meg her 🙂 Og takk for tips med farger, skal definitivt prøve ut det!

 2. ardaiel

  Stilig! Fikk meg til å tenke på en halloween-manikyr med bling! Pumpkin bling! 😀

 3. annetten

  For en nydelig kombinasjon! Har du noen blå eller grønne jellylakker å anbefale? Kunne tenkt meg å forsøke en sandwich med en Lynnderella som står ubrukt i skuffen min, fordi glitteret blir litt mye om jeg bare bruker det alene.

  • Karianne

   Takk! Den fineste blå jellylakken jeg vet om er Revlon Royal, nydelig. Den finner du kanskje på ebay enda? Om du ikke allerede har den da? 🙂

 4. Helene

  Denne ser jo helt nydelig ut! 🙂
  Takk for tips ang. fjerning av mørke lakker, skal definitivt testes neste gang 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)