Jade Vermelho Surreal

Huhei, som dagene går! Det skjer så mye rund denne bloggen, Etsy-shoppen min og RL at jeg føler ikke at jeg rekker over halvparten og alle vet jo at jeg går på redusert kapasitet. Men gøy er det! Har fått overveldende tilbakemeldinger på den forrige posten min. Jeg er veldig glad for det. Jeg poster bilder på instagram om smått og stort daglig så om du vil så kan du følge med der, er selvfølgelig @neglelakkmani der også, har litt dilla også blir man kjent på en litt annen måte enn hva vi blir her. Det blir endel pakke i posten bilder, da.

Jeg viste dere sneakpeak på en fantastisk lakk tidligere og her kommer bilder av en full manikyr, denne lakken er magisk! Surreal passer veldig godt. Bildene jeg tok innendørs i fotolys yter ikke denne lakken rettferdighet, derfor har jeg også inkludert et bilde av den tatt under en spotlight med iPhone.

Er den ikke helt utrolig?! Det fine med denne er at her trenger du ikke spesiell underlakk og visstnok så tåler visst denne også de fleste overlakker, men jeg brukte Sally Hansen sin i sort flaske. Jeg har hatt den på i 5 dager nå, og det er ikke tipwear engang! 🙂 Jeg venter enda på de Jade-lakkene fra NinjaPolish, ikke helt fornøyd med det, så jeg anbefaler Llarowe om du er interessert i disse lakkene!

Hva er sommerplanene? Har dere fått med dere at Lynderella ikke lenger selger lakkene sine gjennom Llarowe? Nå er det visst ebay og kun salg til USA, som gjelder. Usikker på hva jeg synes om hele greia. 🙁 Ikke glem å legge igjen en kommentar da, jeg blir så ufattelig glad når du gjør det!

10 comments

 1. negkelakkergøy

  Kjempefin! Har sett på disse hos llarowe, men har fått dilla på enchanted polish, så det blir til at jeg bestiller de istedet… men det blir nok en eller to av disse etterhvert ogdp..

 2. Mette K. Frederiksen

  Wow hvor er den flot – den har et helt ild-look over sig.

  Hele Lynderella-sagen er lidt en farce, men så må vi håbe at der er andre talentfulde Indie-fabrikanter der kommer på banen, så ikke hele Indie-branchen går ned – det ville være ærgerligt.

 3. linalinux

  härligt!
  nä det är störigt när dom slutar sälja genom sajter man smidigt kan köpa ifrån, det ska väl inte vara besvärligt och dyrt att köpa lack? vill dom inte sälja eller?

 4. Karine

  Utrolig stilig lakk!

  Ikke fått med meg styret rundt Lynderella, men det er jo kjedelig. Hadde håpet å få tak i noen av lakkene hennes en gang, men nå ser det jo ikke ut som jeg får muligheten.

  Jeg lurer også fælt på hva som har skjedd med Nerd Laquer. Akkurat i det jeg forelsket meg i lakkene derfra, så forsvinner butikk-eieren sporløst, med masse misfornøyde kunder i kjølvannet. Og nå er det kun mulig å få tak i lakkene på ebay, til helt ville priser… jaja, mulig jeg er litt vel optimistisk, men jeg håper fremdeles på et comeback.

 5. maria

  Den her var skikkelig fin! Selv bruker jeg liksom ikke overlakk, men jeg skjønner nå at det er lurt hvis det gjør at lakken holder i FEM dager?! Uansett, veldig fin!

 6. sminkan

  den här och den guldfärgade ur kollektionen är mina två stora favoriter men hela gänget är ljuvliga. Jag fattar inte hur Brasilien kan skapa så många häftiga och bra lack? det måste vara världens bästa lack-land!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)