Duochrome Midsummer Giveaway!

Siden det er sommerstille på bloggene for tiden, så tenkte jeg å belønne de som fremdeles er her med en liten giveaway. Jeg har funnet frem noen av favorittene mine fra ekstraskuffen min som jeg vil dele med dere. Dette er:

 • Orly Space Cadet
 • Nfu-Oh 51
 • Models Own Aqua Violet
 • Models Own Pinky Brown

Del gjerne på bloggene deres, instagram evt. Facebook, da kan det dukke opp en ekstragave. 😉 Lik også gjerne FB-siden min om du ikke allerede gjør det. Jeg trekker en vinner neste fredag, den 29.06. Meld deg i kommentarfeltet og legg igjen navn og e-mail.

I will ship internationally!

 

Happy Midsummer!
Smiley from millan.net

Stengt, trekker sent i kveld og poster resultatet da evt. tidlig i morgen. Lykke til!

161 comments

 1. ★MK★

  Å herregud for en fargerik drøm!! Skulle gjort mye for å vunnet disse lekkerbiskene ja. Skal linke i mitt neste innlegg denne uka;)

 2. Kajsa/Monticka

  OJ! Duokroma lack..alltid velat ha några, ser sjukt coola ut i solskensbilder!
  Gillar på Facebook 🙂

 3. Zorrine

  Håpper jeg får delta selv om jeg ikke er på Facebook/twitter. Kjempefin premie.

 4. Guri Marie Kristoffersen

  Dette var en flott give-away!!!!
  Jeg vil gjerne delta.
  Liker FB-siden din fra før
  og deler gjerne med ca. 720 venner.

  Mvh. Guri Marie

 5. Karianne

  Kommentarer etter denne blir ikke regnet med. /Closed for more comments.

  Jeg trekker sent i kveld og poster resultatet da, eller i morgen tidlig. Lykke til!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)