Nails Inc Baker Street

Åh, for en utrolig nydelig dag vi har fått i Oslo, lett å glemme regnet i går da! I dag viser jeg dere vårens mest populære Nails Inc lakk, Baker Street. Nydelig knallblå lakk, som tok helt av i popularitet etter at Beyonce viste seg med den. Jeg har mange knallblå lakker men siden jeg elsker blå lakk så måtte jeg klikke hjem denne også. Min kom med en kost som dessverre var skjevkuttet så det første laget strevde jeg med, irriterende siden Nails Inc som oftest leverer perfekte lakker. Etter å ha trimmet lengden så gikk det mye bedre på lag nummer to. Lakken er pakket med pigment og dekker godt på 2 lag.

Den er ikke fullt så skarp i RL som på bildet, men skarp kongeblå er den. Veldig, veldig glad for at jeg ga etter og kjøpte denne!

Jeg kjøpte min på Beautybay.com, der koster den ca.90 kr.

Har dere kjøpt denne? Tror IsaDora kommer med en som ikke er helt ulik, husker ikke navnet nå i farten.

(Fikk et spørsmål om hvilket nr. stempelplaten med stjernene hadde og i tilfelle det er flere som lurer så skriver jeg det her, nr. er KD3 og jeg kjøpte den på ebay.)

9 comments

  • Karianne

   Så rart? Noen ser ikke bildene mine i google reader, lurer på om det er fordi de har en gammel feed. (neglelakkmani.wordpress.com), men her inne på blogger har jeg ikke hørt det. :(

 1. Helene

  Jeg har vært aktiv neglebiter i 3/4 av livet mitt.
  Helt til jeg oppdaget blogget din og Essie-lakkene. Neglene mine har aldri vært lenger og jeg er så stolt!

  All creds til deg og de flotte, inspirerende neglene dine!

  • Karianne

   Åh, så glad jeg blir av å høre sånt, Helene! Det er akkurat det jeg vil med bloggen, inspirere andre! Gratulerer som avvent neglebiter! :D

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)