Bling, bling, bling..

Noen ganger holder det bare ikke med vanlig glitterlakk, jeg trenger store bling og jul og nyttår er ofte tiden for det. Så på bildene har jeg brukt Barielle Date Night i bunnen, tatt et lag med overlakk som ikke er hurtigtørkende, plassert de store sekskantede glitterflakene på rekke og rad og avsluttet med top coat. Det jeg glemmer hver gang er hvor vanskelig det er å ta bilde av dette, for i RL så glitrer dette noe helt vilt, på bildene ikke akkurat. Jeg kjøper de store glitterboksene hos Glam&Glits

Her kan dere se fjorårets nyttårsnegler som var laget på samme måte.

Sometimes a glitter polish is just not enough. I have used glitter from Glam & Glits . It’s crazy glittery in RL, but it’s so hard to capture with my camera. Here’s last years new years eve nails, made the same way. Something you could do? 

Håper dette var til litt inspirasjon. 🙂 Er dette noe du kunne ha tenkt deg å gjøre?

Håper alle som har mulighet har gitt meg en stemme i Vixen Blog Awards.

30 comments

  • Karianne

   Vet du, det tar ikke lang tid i det hele tatt, 5 min pr. hånd siden glitteret er så stort. 🙂

 1. Tuva

  Lekkert! Og nyttårsneglene dine fra i fjor glemmer jeg aldri! Det var så fint! Gjett om jeg angrer på at jeg ikke har bestilt slike glitterbokser til jul.

 2. sminkan

  Ditt tålamod måste vara oändligt mycket större än mitt. Det är verkligen häftigt men jag undrar om jag ens skulle orka göra en accentnagel så här. 😀

  • Karianne

   Det tar ikke lang tid altså, lover. Glitteret er så stort at det går unna i en fei.

 3. Chaosophia

  Men oh så flott! Hade jag haft tålamod så hade jag försökt testa något liknande, men nu får jag nöja mig med att titta på dina bilder istället.

 4. Carro Naglar

  Väldigt vackert! 🙂 Skulle absolut kunna tänka mig att ha detta på mina naglar 🙂 jag tycker det är lite roligare att måla mönster själv, men måste testa det här också såklart 😉

 5. Rebekka

  Hmm, har kjempelyst til og prøve dette og tror nesten på deg at det ikke tar altfor lang tid når man bruker så stort glitter så kaaanskje jeg prøver det ut en dag, tror nok jeg ihvertfall må bestille meg et sånt glitter! Husker fortsatt veldig godt de utrolig fine nyttårsneglene dine fra 2010, og at jeg hadde kjempelyst til og prøve det ut da så kanskje jeg bare rett og slett skal få ut fingren hehe.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)