IsaDora Glitter Graffiti Nails

Jeg vet at mange av dere er litt lei crackle-lakker og jeg tror nok at den trenden snart er på hell. Likevel så betyr ikke det at alle er lei og ikke ønsker å se swatches av de, så jeg kjører på.

IsaDora har jo tidligere kommet med ensfargede Graffiti Nails og jeg har prøvd ut mange crackle lakker og mener fortsatt at IsaDora sine er de beste, ikke noe tull med hvordan lakken under bør være, våt, tørr osv. Legger du den over en lakk etter 4 min så sprekker de perfekt opp. Nå kommer de altså med glitrende metalliske og glitrende cracklelakk, perfekt for jul og nyttår. Disse må ha en blank overlakk, uten overlakk så kommer ikke glitteret frem og de ser bare flate og kjedelige ut. Jeg skal vise dere det også.

Min favoritt av disse er Pink Flame, det er OPI’s Teenage Dream i crackleform i mine øyne. <3

Det er fire lakker og disse er.

 L-R: Gold Bomb, Silver Flicks, Pink Fame & Mad Blue

På dette bildet så ser ikke dere det holografiske glitteret som Pink Fame er fylt med. Men det er der i massevis altså.

Om dere ikke bruker top coat så blir resultatet slik:

 Without top coat, not so glittery.

Så det må altså en klar top coat til for å få frem magien og da blir resultatet slik:

 IsaDora have made a OPI Teenage Dream crackle twin! 😀 I have tried a bunch of crackle polish and the IsaDoras are the best ones out there. Pink Fame is my favourite out of this bunch. They must be used with a clear top coat. I know a lot of people have wished for a holographic crackle and here it is. 

Jeg synes at Pink Flame er noe man bør ha i samlingen sin, og vil du ha en sølv og glitter crackle som virker så er disse også de beste. 🙂

Lakkene koster kr.89,- de kan kjøpes på Lindex, Estetique GlasMagasinet og Sparkjøp. Jeg kjøpte mine på Lindex, damen som jobbet der sa “Du er glad i IsaDora-lakker?” Og til det måtte jeg bare svare ja. 😆 (Jeg kjøpte 2 Green Beetle også.)

Så hva synes dere?

19 comments

 1. Sophie

  Jeg var innom Cubus for å se på disse og de hadde masse Isadora, men ikke glitter crackle. Har vært litt frista til å prøve ut den rosa der; det vil bli min første crackle! De ser veldig fine ut, altså.

  • Karianne

   Det er visst bare de butikkene jeg ramser opp som har de. Jeg mener at Pink Fame er en must have lakk. Jeg viste den til noen amerikanske damer som synes den er den beste crackle lakk ever. 😀

 2. Randi

  Jeg er vel en av få som ikke er lei crackle-lakker, så jeg har skaffet meg den rosa og blå :). Hvem vet, kanskje havner de to siste hjemme hos meg også etter disse fine bildene.

  • Karianne

   Ja, det er jo ikke alle som blir lei av det samme samtidig, derfor så postet jeg. Kan ikke bare poste det som er mest poppis hele tiden. 🙂 Jeg synes de er fine!

  • Karianne

   Jeg regner med at de har valgt å ikke ta de inn da. Vita har jo gjort det før. Men det kan lønne seg å spørre da.

 3. Insouciant

  Jeg hoppet aldri på crackle, men da jeg snublet over bilder av LCN Croco her om dagen, ble jeg betatt. Vet du om de er kommet til Norge enda?

 4. Frk. Fargerik

  Er egentlig litt lei, men det er litt fint også…?! Må nok ha et par glitterlakker, veldig raskt og enkelt, og litt mer enn bare ensfarget 🙂

 5. Cecilie

  Mååå ha alle sammen 😉 Men hvilken Lindex er det du er på? Lindex i Sandvika har null og niks moro…

 6. malapie

  Oiiii er det kommet nye glitterfarger nå ja, spøøørs om jeg ikke må ønske meg slike til jul eller noe;) Jeg elsker å leke meg med disse og ha masse skarpe farger sammen. Jeg holder på å skrive innlegg om alle lakkene mine nå og kommer helt klart til å linken inn hit 😉

 7. Cecilie

  Jeg har funnet en favoritt – Gold Bomb over Chanel 505!!! Det ble SÅÅÅ nydelig!!!

 8. Tamara

  Uff, jeg finner dem ikke noe sted 🙁 HVilke lindex er det som fører dem? OG hvilke sparkjøp?

  Estetique har jeg ikke vært innom ettersom jeg ikke bor i Oslo 🙁

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)