Essie Skittles Fall/Winter 2011

Jeg skal prøve meg på en kort post i dag, litt sliten. Det har vært mye bling og glitter på bloggen i det siste så derfor tenkte jeg å dempe det med Essie sin versjon av bling, Cocktail Bling. Dette er vinterkolleksjonen med cremelakker fra Essie, noe de er knallgode på. Fargene er rolige og passer godt sammen med høstgarderoben. Jeg bestilte bare tre fra denne kolleksjonen så jeg tok med Power Clutch fra høstkolleksjonen siden jeg ikke har vist denne heller. Lakkene går på som smør og disse fargene passer meg veldig godt.

Som dere ser så er alle litt “støvete” i fargen, mine favoritter er School Of Hard Rocks og Bobbing For Baubles, sistnevnte er mer støvete enn hva bildet viser.

Essie skittles, dusty muted colors for fall. My favourites are School Of Hard Rocks and Bobbing For Baubles. The polishes goes on like butter. Great alternatives to all the glitter polishes we are seeing this fall/winter. I got mine on nailsupplies.us for $4 eatch.

Jeg kjøpte lakkene fra nailsupplies.us for $4 pr. stk. Sist jeg var i Sverige hadde Kicks et digert display med Essielakker, har enda ikke sjekket om de har fått de inn i Norge også. Prisen i Sverige var 129,-

Ser dere noen dere liker? 🙂

32 comments

  • Karianne

   Tusen takk! Jeg bruker supermacrofunksjonen på kameraet og har fotolamper. 🙂

 1. Tuva

  Coctail Bling og School Of Hard Rocks var veldig fine! Er egentlig ikke så fan av Essie sånn kvalitetsmessig og i forhodl til børsten, men når fargene er så fine skal jeg gi Essie en ny sjangse 🙂 Også må jeg bare si meg enig med Camilla, du tar utrolig lekre bilder! Får lyst på nesten alt du viser oss 😛 Også er du flink til å gjengi fargene rett, eller si ifra hvordan de egentlig er irl. Føler meg aldri “lurt” av deg 🙂

  • Karianne

   Tusen takk, sånne tilbakemeldinger blir jeg veldig glad for! Jeg jobber veldig hardt for å gjengi fargene presis og bruker lys og kamera for å få det til. Redigerer heller ikke farge eller noe annet på bildet. Vil at det skal være så ekte som mulig. 🙂

  • Karianne

   Glitter er herlig, men jammen er det godt men nydelige cremelakker også, ja. 🙂

 2. Miriam

  Akkurat hva jeg har lett etter dette! Myke, dusty cremelakker bare skriker høst, synes nå jeg!

 3. Nanni

  Jeg digger School of Hard Rocks! De andre fargene likner litt for mye på andre lakker jeg allerede har fra før 😉 Begynner å få en stor samling

 4. Rebekka

  Oi tror nok det må bli noen flere Essie neglelakker! De har ikke pleid og være mine største favoritter men gud så mye fine farger de har fått nå i det siste.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)