Missha HGR01

Hehe, jada enda en lakk med et fantastisk navn. Men navnet skjemmer ingen og denne lakken er en skjønnhet! Missha er et koreansk kosmetikkmerke, jeg så denne lakken først på Make Up Alley og tenkte at denne måtte jeg ha, men trodde den ville være vanskelig å finne. Det var den ikke, ebay hadde den med fri frakt. 🙂 HGR01 er en duochrome, metallisk lakk som er helt magisk på. En tilleggsbonus som jeg fant ut da jeg lakket er at den hadde roseduft som ble enda mer tydelig når lakken tørket, så jeg har bedrevet utstrakt beundring og luktet på hendene siden jeg tok den på. Godt jeg ikke er så mye ute blant folk. 😆 Kosten på denne lakken er superbred, IsaDora sin blekner i forhold, man kunne sikkert ha malt en vegg med denne, men det gikk veldig kjapt å ta den på iallefall. Flasken er supersøt og er formet som et hjerte. Jeg synes dette er en lakk som er perfekt for sommeren, fargen minner meg av og til om disse turkisgrønne lagunene man ser på bilder og min plan nå er en sommerpedikyr med denne.

Lakken skifter farge som en kamelon alt ettersom den er i sol, skygge og bevegelse, jeg er fullstendig bergtatt. Nå kommer jeg til å spamme dere med bilder, men siden det ikke er noe jeg gjør så ofte så får dere tilgi meg.

Skygge:

Sol:

Skygge:

Jeg tror ikke jeg har sett en lignende lakk noensinne. 😀

Hva synes dere?

36 comments

  1. Anna

    Haha, ble en tur innom ebay i dag etter å ha sett dette innlegget mange ganger. Klarte ikke å motstå fristelsen lenger, og klarer ikke vente med å prøve den! Det blir en fin dag 🙂 Hvor lang tid tok det før du fikk den i posten?

  2. Pingback: Chanel Péridot « Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)