OPI Ski Teal We Drop

Jeg måtte plukke frem litt fra arkivet og valget falt på OPI Ski Teal We Drop visstnok helt lik Rescue Beauty Lounge sin Teal. Denne er i fra høstens Swiss-kolleksjon og er å finne i utvalgte butikker som selger OPI her i Norge. I utgangspunktet var det denne jeg så mest frem til i denne kolleksjonen men jeg tror kanskje Diva Of Geneva har overtatt favorittstempelet. Dette er jo god OPI kvalitet og lett å legge, 2 lag som vanlig med Seche Vite top coat. Men jeg har andre finere lakker i teal, jeg har det.

OPI Ski Teal We Drop

Transdesign selger et rimelig neglelakkmerke som jeg anbefaler dere å sjekke ut, New York Summer, glitter-lakkene er spesielt fine. Her testet jeg ut deres Angel Dream Glitter over OPI Ski Teal We Drop. Den får du for $1.59, utrolig billig! (Dette bildet er tatt med et annet kamera og det tar bedre bilder av teal/grønne lakker og viser egentlig OPI STWD bedre. Teal er en av de vanskeligste fargene å fotografere riktig.)

OPI Ski Teal We Drop with NYS Angel Dream Glitter

EDIT: Jeg må forresten også ønske velkommen til nye lesere som kom hit etter link fra flotte Heidi, dere er hjertelig velkommen her! Dere som ikke har vært innom Heidi anbefales det, og bli også gjerne med i det nyoppstartede forumet der. 😀

31 comments

 1. Tine Kristin

  Gleder meg til Diva of Geneva kommer hjem til meg snart 🙂
  Lurt på å bestille meg den der også, men får se. Liker blått 🙂

  Men du, vet du hvorfor OPI flaskene fra Transdesign har sånne merker i seg? Om du har lagt merke til det og skjønner hva jeg mener…

  • Karianne

   Ja, jeg vet hva du mener. Transdesign er ikke godkjent forhandler for OPI de kjøper neglelakkene fra en godkjent forhandler og skraper vekk serienummeret på flaskene slik at de ikke skal kunne spores av OPI. Men innehold og alt er ok, altså. Det er jo egentlig ikke lov å selge OPI på internett.

  • Karianne

   Ja, det glitteret var veldig fint, de har også et i sølv og gull med barglitter i som er superfint. 🙂

 2. Elisabeth

  Gikk innom her siden Heidi linket til deg ja, og jeg er kjempe glad for at jeg gjorde det! Har fått kjempemasse inspirasjon av deg, til hva jeg vil gjøre med mine negler. Du er utrolig flink!

  • Karianne

   Tusen takk, Elisabeth og velkommen hit! Jeg er veldig glad for å kunne inspirere! 😀

 3. Anne Katja

  Woow! Du er _kjempe_ flink til å lakke neglene! Ogsåogså, tar du utrolig flotte bilder av de også! Ble helt forelska når jeg først klikket meg inn hit. Er forresten ny leser. 🙂
  Stå på!

  • Karianne

   Om du bestiller hos Transdesign så kan du bestille opp til 9 lakker for $18 i frakt, de skriver ikke ned verdien men hold deg under 200 kr grensa. Anbefaler å kjøpe med en Poshe eller Seche Vite, det er hurtigtørkende top coat som tørker neglene på få minutter og gjør de supershinye. 😀

   • beamer

    Vet du om transdesign også sender småflasker med acetonfri neglelakkfjerner til Norge? 8ty8beauty og head2toebeauty gjør ikke det, men finner ingen restriksjoner på nettsidene fra transdesign og får ikke svar fra kundesørvis, så da spør jeg Klara Neglelakklok istedet 🙂

    • Karianne

     Det vet jeg faktisk ikke, jeg har kjøpt mine neglelakkfjernere på ebay. Plassen i disse flat-rate boksene er jo begrenset.

 4. Anniken

  Når jeg fjerner neglelakk med litt sterk farge blir det alltid litt farge igjen rundt neglene. Spessielt ved rød neglelakk. Har du noen tips til hvordan ungå det ? :- )

  • Karianne

   Hm, det første viktige er å holde neglebåndene myke og fine, om de er tørre og har sprekker blør mørk neglelakk ofte inn i huden. En annen ting du kan gjøre er å bruke en q-tips og dyppe den i neglelakkfjerner og gå nøye over rundt neglebåndene med den. Det siste rådet er å holde paden med neglelakkfjerner litt over neglelakken før man drar den ut og vekk fra neglebåndene istedet for å gnukke frem og tilbake for å fjerne lakk. Håper noen av disse rådene hjelper. 🙂

 5. Sirkus

  WEEEEEE!! Jeg må ha begge! Nå begynner lista ta form, denne blå, mummy may, seche vite eller poshe, ojojo, jeg gleder meg så. 😀

  • beamer

   Måtte bare smile av “nå begynner lista å ta form”. Flere enn meg som drøyer/lager liste over alt man bør få med når man først må betale så mye frakt? 😉

 6. Tine Kristin

  Ser du anbefaler Poshe eller Seche Vite topplakk. Er disse bedre enn OPI Rapi Dry hurtigtørkende overlakk, om du har prøvd den da?

 7. Maria

  Heei, lurte bare på hvilken overlakk og underlakk du bruker og hvor den kjøpes og hvor mye det kostet:) Lest bloggen din for en stund siden, satt i en time å bare så på de fine bildene ! Negler er kunst assa..

  • Karianne

   Jeg har brukt Seche Recondition med hell som base coat i det siste og den overlakken jeg bruker mest er Seche Vite. 😀

   Så bra du liker bloggen! 😀

 8. vakkerlakk

  syns denne minna litt om den frå HongKong-kolleksjonen. Den Suzi says feng shui, eller kva det var. Hvertfall på det øverste biletet. Det nederste var litt meir mørk teal. Fin lakk, men ikkje veldig unik 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)