Isadora Graffiti Nails Swatches

ÅÅÅÅhhhhh! Dette var utrolig gøy!! 😀 Jeg brukte sort baselakk under de lyse lakkene (gul og hvit) og hvit baselakk under resten. Jeg lakket neglene som normalt med sort og hvit lakk, avsluttet med topcoat, ventet til det var helt tørr og la et lag med Isadora Graffiti Nails, effekten kom etter kun få sekunder, ikke noe venting på at noe skulle skje. Dette er nok den kuuleste manikyren jeg har hatt på en god stund, også så enkelt! 😀

Nok om det over til bildene:

Isadora Graffiti Nails Swatches

Isadora Graffiti Nails swatch

Jeg elsker denne effekten, men kommer nok til å kjøre manikyrer med en farge av gangen. 😆 Jeg tror sølv under sort vil bli tøft, og gult over rosa og og…mulighetene er uendelige!

Over sølv og gull på datterens negler/DD’d nails:
Isadora Graffiti Nails over silver/gold

This was super easy and fun! I did a normal manicure with white base for the dark polishes and black base for the light ones and a fast drying top coat, but I think I have to try silver under the black and pink under the yellow… (And not skittles) The Graffiti polish dried in seconds, I did not have to wait for it to happen. I used one layer of graffiti polish, and made sure the base color was totally dry before I started, finished with Poshe top coat. LOVE IT! I feel so cool with this polish! 😀

38 comments

  1. Pingback: IsaDora Jaded & IsaDora Matte Top Coat « Neglelakkmani
  2. Pingback: Grafitti « Siw Hege

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)