Isadora med Graffiti-lakk

18 comments

 1. Marianne

  Hvis de ikke kommer ut i Norge så tror jeg at jeg går og dør. Men hvis de kommer ut i Sverige kommer de vel forhåpentligvis til Charlottenberg like ved der jeg bor, så da får jeg den vel alikevel. Elsker den effekten!

  • Karianne

   Samme her, tror jeg kommer til å ta meg en tur innom Sverige i august uansett. 🙂

 2. Sirkus

  Skeptisk. Haha, det har jeg visst sagt før. *ler og ler*
  Nå er det en uke siden jeg la strapless på tottelottene, og den sitter som et skudd enda, åh, digger! Men nå klør jeg etter litt rosa, det har blitt lite av det i sommer, faktisk. Og den deilige brune, standarden, vettu, tror jeg faktisk ikke jeg har hatt på månedsvis. Stakkars gyldne brune, sånn går det, når ana kommer og ropper- vær utro, vær utro! Og så er man utro med oransje, og da er det gjort, det blir rosa og blått og hvitt og glitter. Hva blir det neste? 🙂

  • Karianne

   Det er så gøy å se folk utvide horisonten sin, min mor på over 60 år har en forkjærliget for blå/turkise lakker og har møtt noen hoderystende kjedelige damer, blåååå neglelakk liksom! 😀

 3. Sirkus

  Idag fant jeg Sally Hansen på det lille parfymeriet i Vadsø, og hun ble svær i øynene fordi jeg hadde hørt om merket, hehe.

 4. Martje

  O_o ooeeehhh I would really like to have one of those :S Is there a nice Swedish person i can make a deal with perhaps? As is swap nice items perhaps?

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)