A little giveaway

As a little thank you to all my wonderful readers I’m giving away a few polishes. All you have to do is leave your e-mail addy as a comment to this post, open for everyone worldwide. I have decided to have no rules but I will appreciate if you help me spread the word. 😀 The polishes you can win are, Claire’s Chunky Blue, Chunky Green, Chunky Purple, Dream Catcher and Sally Hansen Xtreme Wear Purple Pizzazz, all brand new. I will draw the winner next monday, (1. March) Best of luck!

Som en liten takk til alle mine flotte lesere gir jeg bort en liten samling med neglelakker, den er åpen for alle både i Norge og resten av verden. Det du må gjøre er å legge igjen en liten beskjed med e-mail adressen din i kommentarfeltet her, da er du med i trekningen. Lakkene du kan vinne er: Claire’s Chunky Blue, Chunky Green, Chunky Purple, Dream Catcher og Sally Hansen Xtreme Wear Purple Pizzazz, alle er helt nye og ubrukte. Dette er lakker som man ikke får kjøpt i Norge, men nå har du altså sjansen til å vinne de.  Jeg trekker mandag 01.03. Lykke til!

178 comments

 1. Pingback: Polish Bloggers Link Love 28/02/10 « Helen and Sheenie’s Nice Things
 2. Karianne

  Hi, entries after this commenst will not count, I will announce the winner later today.

  Nå er det stengt for flere deltakere, jeg kommer med vinneren litt senere i kveld.

 3. olgaevkud

  Здраствуйте большинство пользователей интернета когда нибудь знакомится в сети , конечно пользователи разные и каждый ищет что то свое кто ищет знакомства для интим встреч.Но проскакивают и совсем странные запросы.
  татарские сайти знакомств в ижевске мета знакомства знакомства в бийске фото

 4. Pingback: Link Love Roundup 28.02.10 « ::PHRESH MENTALITY:: [Words.Art.Images]

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)