Depend 2010

Jeg var så heldig å få tilsendt et utvalg av årets nye lakker fra Depend Norge, i tillegg fikk jeg også med forskjellige behandlinger som nå kommer i samme innpakning som neglelakkene. Depend er alltid flinke til å følge med på de fargene som er mest populære i hver sesong. Høstkolleksjonen var jo bare nam, med de dempede gråblå og grønne lakkene. Dessverre var ikke sesongens grønne nr 191 med i pakken, det er den jeg har gledet meg mest til å se. Men ellers så har de jo truffet godt på vårens farger i brunt, nude og pasteller. 🙂

Depend er jo så mye mer enn bare lakkene, de har jo behandlinger, over og underlakker. Det at de har puttet de i miniflaskene synes jeg er genialt, det er jo superenkelt å ha et lite utvalg i en liten toalettpung i vesken. Neglebåndskremer og oljer er jo noen man alltid bør ha i nærheten. Det lå ikke noe presseskriv i konvolutten, men etter å ha googlet litt så fant jeg ut at Depend Norge har åpnet nettbutikk, det er jo perfekt! Der inne finner du alt Depend har å tilby, så om den lokale butikken din er utsolgt så finner du det også på nett til samme fine pris, 25 kr pr. lakk/behandling. Jeg tror jeg skal sikre meg lakk nr. 191 iallefall.  Jeg snublet også over all neglepynten de har der inne og ble ganske så fristet. 😛 (Neglepynten jeg har bilde av har jeg fått i gave fra en snill venninne)

This is the spring collection from Depend, they’ve also just started producing treatments in the same cute bottle as the polishes. Perfect purse size. I’m missing the stunning green (nr.191)  from this collection.

14 comments

 1. laquermanic

  Jeg har bare én Depend-lakk, og har vært litt sånn skuldertrekk med den. Tenkt på den som en ungdomslakk. Men alle ute i verden sier at jeg er heldig som lever i Depend-land, så jeg må nok sjekke ut dette. 🙂 Utrolig lekker samling der. Lurer på om behandlingene er gode, har du testet dem?

  • Karianne

   Prøvde ut cuticle-kremen i kveld og det var skikkelig god konsistens, også luktet den godt. 🙂

   • laquermanic

    Lukten har merkelig nok ganske mye å si. Jeg plukket opp 4-5 Depend-lakker i dag … I tillegg til noen Gosh. Visste ikke at Vita solgte disse. :woot: Men utvalget var ikke så bra … 🙁 Nye farger kommer visstnok i April.

    • Karianne

     Ja, lukten har mye å si. 🙂 Woot! for nye Depend og så er det bare å glede seg til nye fra GOSH, det er en stund siden de kom med noe spennende nå.

 2. Karianne

  Hehe, jeg har aldri tenkt på Depend som ungdomslakk, har funnet mange perler tidligere og har også sendt endel til damer i utlandet. Den blå hololakken til Depend (nr.132) har vært kjempepopulær. Jeg har ikke fått prøvd disse behandlingene enda, men har peelingen i stor strørrelse og liker den veldig godt.

  • Karianne

   Da den først kom så synes noen lignet den VHTF Dominica Green fra Essie. 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)