China Glaze Grape Pop & fauxnad Kittens

Dette er den nydelige mørklilla lakken fra China Glaze sin Up&Away, noen påstår at den er helt lik RBL Mismas, men den har jeg ikke så jeg kan ikke sammenligne de to. Men de er nær i farge. Dette er 2 lag, denne har ikke den typiske pastell-konsistensen så den var supergod å legge. Nydelig farge! Kattemotivet som jeg har stemplet på så jeg først hos Vakkerlakk i høst, ble litt forelsket og noterte det bak øret. Der lå det godt og først nå etter jul gjorde jeg en innsats for å finne det. Det er jammen meg mange sånne Konad-kopi plater på ebay og det var mye å lete gjennom, men jeg fant og sikret meg settet med kattene (30 plater) for rundt $5. 😀 Synes motivet er søtest og for meg som liker katter, men er alt for allergisk, så var det perfekt. Jeg brukte hvit spesial-lakk fra Konad til stempelet.

China Glaze Grape Pop in 2 coats, great formula! The kittens are stamped on with white Konad special polish. I have loved the motive since I first saw it on Vakkerlakk last fall, but didn’t start searching for it until last january. And OMG there is a lot of fauxnads on eBay! Found the set at last and got the set (30 image plates) for about $5. 😀 I love kittens, but because I’m allergic, this is the safe way for me to enjoy them. 😉

36 comments

 1. Britt Åse

  Kjempefint! Du, jeg lurer på om du har hatt trøbbel med å shoppe fra Transdesign? Jeg får advarsel om noe mulig fishy når jeg går til checkout, og blir veldig usikker på om jeg skal våge.

  • Karianne

   That is so strange, I tried to search for others but now most of the plates that shows up are Konad, maybe eBay have removed the fauxnads? :O

 2. Susie

  Yup, I did some research and it is being said that ebay is not allowing foreign sellers to sell them on ebay. I’m not sure why.

 3. laquermanic

  Det finnes en egen side (kun på fransk, dessverre) som selger Fauxnad og sender internasjonalt, men det vet du kanskje om allerede?

  Elsker katter, veldig søt design … 🙂

  • Karianne

   Ja, jeg vet om den og har siklet over de men synes de er ganske dyre så det har ikke blitt at jeg har bestilt enda. 🙂

 4. ardaiel

  Det var en veldig fin lillafarge. Jeg har fått så dilla på rene farger i det siste. Det går ellers i shimmer og glitter, men jeg har oppdaget skjønnheten i rene farger og den der sikler jeg litt på 😀
  Kattepusene var kjempesøte også 😀

  • Karianne

   Når man først får smaken på cremelakk så er det vanskelig å snu. Jeg har blitt veldig glad i crenelakker, selv om jeg har 5 skuffer i ene Helmeren min full av glitter. 😛

 5. pingvingunn

  Hihi, de kattene er fine. jeg er også allergisk mot katter, men de der … de tåler jeg 😀

  føler at jeg må ta opp igjen bloggingen. er så lett å falle av 😛

 6. Britt Åse

  Har du forresten noen bemerkninger til kombinasjonen China glaze-lakk og Seche vite ? Jeg la blå lakk over NailTek II (treatment) og med Seche Vite over, og det begynte straks å chippe noe så aldeles på tuppene, så ille at jeg tenkte det måtte ha noe med kombinasjonen å gjøre. Hva tror du?

  • Karianne

   Jeg er sannelig ikke sikker, jeg vet at mange opplever at China Glaze chipper lett på dem, jeg har ikke opplevd det. Har bruk Seche Vite mye over China Glaze, men ikke så mye NailTek II. Hmm..

 7. Pingback: 30+ Trendy Purple Nail Art Designs You Have to See - Hative
 8. Pingback: 30+ Trendy Purple Nail Art Designs You Have to See - Styletic

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)