KOTD Illamasqua Elope & Konad m32

Dagens negler er inspirert av SaintBella Beuty’s  fine sommer-konadicure, hun er så kreativ så pass på å sjekke ut hele bloggen. 🙂 Dagen i dag var egentlig en “bad nail day” men da hjelper det å ha en neglefil, konad og Illamasqua. Har du en Illamasqua så er dette dagene å finne den frem på, det går ikke an å feile med den. Jeg har brukt blomster fra bildeplate m32, hvit spesiallakk fra Konad og de gule prikkene er laget med spissen på en nail art penn. Dagen endte som en “great nail day”. 😀

Illamasqua Elope & Konad m32
Illamasqua Elope & Konad m32

 This konadicure is inspired of SaintBella Beauty’s beautiful summer mani. Be sure to check out the rest of her NOTD’s she so creative. 🙂 I had a bad nail day today but a crystal file, Konad and Illamasqua  made it a great nail day. You can’t go wrong with Illamasqua. I used Elope as the base color, flowers from imageplate m32, white special polish from Konad and the yellow dots are made with a nail art pen.

15 comments

  1. Shamini

    Kjempestilig mani, jeg likte virkelig detaljene selv om jeg ikke er kjempefascinert av grønt på generell basis! De fikk meg virkelig til å smile. 🙂

    Har du forresten hørt noe om at vi ikke får China Glaze til Europa lenger? Et rykte nådde nemlig meg, om at det ikke er mulig å få kjøpt China Glaze fra butikker som Head2Toe lenger. 🙁

  2. neglelakkmani

    Takk, Shamini!

    Ja, vi har diskutert litt om de China Glaze nyhetene i kommentarfeltet nedenfor, surt. 🙁

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)