OPI Flamingo Tini Pink, Stamping & Stickers

OPI kom nylig ut med en Hello Flamingo Collection hvor 2 er LE og selges kun på CosmoProf (selger bare til de som har en lisens i beauty i USA) og 4 er reproduksjon fra andre, eldre kolleksjoner. Jeg er jo sånn at hører jeg LE så er min interesse vekket, og disse to var veldig fine. Jeg kjøpte først et minisett som er så nydelig at jeg tror ikke jeg greier å åpne det for å bruke det, så da åpnet jeg ebay og kjøpte settet i full size, likegreit. 😛 Takk og pris for ebay!

De to LE-lakkene er OPI Flamingo Tini Pink (tyggegummirosa)  og OPI Feel the Mo-heat-oes Green (mintgrønn) resten er OPI Alpine Snow, OPI No Room For The Blues, OPI Pink Flamenco og OPI You´re Such a Budapest. Nydelig pastellmiks!

I dag her jeg laget en rosa vri på de lilla neglene med stickers som jeg hadde for noen dager siden, OPI Flamingo Tini Pink som base, stemplet på gullmønster med Mundo De Unas gull (17) og stempelplate MoYou Pro-XL 14. Og stickers med rosa hjerte på, hele klistremerket er holografisk. Synes den rosa versjonen ble fin også. 🙂

OPI Flamingo Tini Pink & MoYou Pro XL- 14

Ikke glem top coat om du vil holde stickersene fine lengst mulig! De kjøpte jeg forresten her.

OPI Flamingo Tinis

Er det ikke søtt? 😀

Likte dere manikyren? Har dere kjøpt noe fra denne kolleksjonen?

Ha en knallfin tirsdag!

8 comments

  1. Negle Lir

    Bare kald mig copycat :-p Jeg var NØDT TIL både at købe hele kollektionen OG de super flotte stickers!! Jeg er helt pjattet med designet her, så det skal klart rekreeres når lakkerne kommer!!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)