Flower Power

En kjapp manikyr jeg la etter en swatcherunde så litt såre fingre, men det gikk bra. (Swatchene var ikke til bloggen, ikke enda iallefall.) Denne manikyren er inspirert/kopiert av instagrambrukeren alemodesan, bildet hennes dukket opp i feeden på utforskersiden og jeg forelsket meg helt. Synes fortsatt hennes versjon er bedre, men fargene gjorde meg glade og det var verdt et forsøk. Jeg brukte Cult Nails Tempest som base, og dottet med ORLY Shine, Neon Heat & Melt Your Popsicle.

Flower Power

Flower Power 2

Og det obligatoriske blacklight-bildet, synes det er så gøy! 🙂

Flower Power Blacklight

Finner dere mye inspirasjon på instagram? Sitter dere som meg å refresher utforskersiden? 🙂

Ha en fin torsdag og fridag! 🙂

4 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)