Watercolor nails

Jeg vet jeg er sent ute med dette, “alle” har laget sånne negler med OPI Sheer Tints men jeg har jo også lyst til å prøve så dere får bære over med meg. 😛

Jeg startet først med å legge en hvit base, her brukte jeg Cult Nails Tempest som er min favoritt blant de hvite lakkene. Så la jeg OPI Sheer Tints, brukte alle fire fargene på tilfeldige plasser på neglene. Det gjør ikke noe om det ikke er perfekt, for når man stempler over så kamuflerer man overgangene litt. Jeg brukte sort spesiallakk fra Mundo de Unas til å stemple med og motivet er fra MoYou London sin Artist Collection plate nr. 02. Avsluttet med OPI Matte Top Coat.

Det ble ikke helt perfekt, men godt nok. 😀

OPI Sheer Tints & MoYou Artist Collection 02

Har dere testet ut dette? Er jeg sistemann ut? 🙂

Supert at så mange meldte seg inn i Norske Negler i går, det er plass til flere så bare kikk innom!

Og tusen takk for fine kommentarer, jeg blir så glad!

 

 

5 comments

 1. Rushda

  Dette ble kjempefint!!!
  Hva syns du om sheer tints.. så langt har jeg kun swatchet dem over hvit lakk.. syns de var litt seige.. vanskelige å jobbe meg….

  • Karianne

   Ja, de blir veldig raskt seige og klissete så man må jobbe raskt og ikke legge for tykke lag slik at de bobler seg. Men resultatet er verdt det da. 🙂

 2. Chrine

  Åh, wow <3 Dette er min perfekte manikyr. Mange farger, svart stempel og matt. ELSK!

 3. Pam

  This is the first mani I’ve seen done with the sheer tints. Really pretty! I think you’ve convinced me to buy the collection of minis I saw on Amazon. I didn’t think beyond a french mani. This has inspired me!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)