China Glaze Grass Is Lime Greener

Slår til med en post i dag også jeg, usikker på om det blir en vane. 😛 Jeg forelsket meg veldig i fargene til China Glaze sin vårkolleksjon så selv om mange meldte om at de var ikke helt blant de beste å påføre så kjøpte jeg likevel de fleste. Og de glir ikke på som smør, de er litt stripete og legger seg litt ujevnt, men det retter seg etter et par lag og en god top coat. De blir iallefall brukbare etter det.

Grass Is Lime Greener er en nydelig vårgrønn farge, litt sånn grense-neon siden den tørker ganske matt. Jeg greide meg med to lag, det første var tynt det andre laget la jeg litt tykkere. Elsker fargen!

Måtte pynte litt på den og fant frem spesiallakk i gull fra Mundo de Unas (nr.17) og en stempelplate fra Cheeky, det er Jumbo plate Musical Nails. Likte godt kombinasjonen gull og grønt.

China Glaze Grass Is Lime Greener Cheeky Jumbo Plate Musical Nails

Hva synes dere om kombinasjonen?

Ellers prøvde jeg meg på 17.mai negler, men jeg tror jeg har en forbannelse over meg der, jeg greier ikke å lage fine 17.mai negler for mitt bare liv. Må prøve en gang til før jeg gir opp tror jeg. 😛 Regner med at de fleste har fått med seg at H&M selger China Glaze nå til ganske hyggelige priser, foreløpig så er det vel kun lakker fra hovedsortimentet og ikke de nyeste kolleksjonen, bra er det uansett.

Hvilke planer har dere for 17. mai neglene?

PS! Tusen takk for fine kommentarer og likes på forrige post, det er fint å se at dere fortsatt kikker innom! <3

 

6 comments

 1. vakkerlakk

  Nydeleg! Trur du ikkje denne lakken var knust då eg fekk den i posten? Må bestille ny på eBay. Veldig surt. Hadde gleda meg aller mest til denne.

 2. Jenny

  Er så glad for at du blogger litt igjen! Denne lakken var superfin, og kombinasjonen du valgte var perfekt 😀

 3. Eva

  I miiiiissed you!
  Simpelthen sådan en flot manicure! Er helt vild med disse to farver sammen. Har også haft mit øje på Grass is lime greener. Den er altså bare så flot!
  Jeg er vild med stampningen også! Virkelig virkelig smukt!

 4. Eva

  I miiiiissed you!
  Simpelthen sådan en flot manicure! Er helt vild med disse to farver sammen. Har også haft mit øje på Grass is lime greener. Den er altså bare så flot!
  Jeg er vild med stampningen også! Virkelig virkelig smukt!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)