Lead Light Manicure

Heisann! Nå er det lenge siden sist! Helsa har kranglet og lysten på å lakke neglene har vært fullstendig fraværende, jeg har hatt ett øye med på ting, likevel er jeg nok ikke helt oppdatert på samme måte som jeg har vært tidligere. Den siste uken har lysten våknet litt til live og da ligger jo bloggen her, håper noen fortsatt henger med. 🙂 Jeg har postet litt på instagram så de som følger meg der har fått noen oppdateringer.

I dag har jeg testet ut en ny teknikk som kalles “lead light technique” som kom i kjølvannet av lanseringen av OPI Sheer Tints. Det er altså at man stempler et motiv med sort stemplelakk på en lys bakgrunn, så fargelegger man motivet med jellylakker. Jeg har et tonn med stempleplater, men ikke så mange som er kun et omriss som det passer å fargelegge. Jeg fant tilslutt et motiv på Dashica Big SdP-C som jeg synes var ok. Baselakken er China Glaze Spring In My Step fra årets vårkolleksjon,  jeg har stemplet med sort stempellakk fra Mundo De Unas. Lover å skrive mer om de stempellakkene senere, men de er gode!  Motivet har jeg fargelagt med jellylakker fra OPI Sheer Tints og L´Oreal sin Miss Candy kolleksjon som kom i fjor tror jeg. Synes resultatet ble sommerlig og fint. 🙂 Jeg brukte en tynn pensel og dotting tool til å påføre jellylakkene.

Lead Light Manicure

Led Light Manicure 2

Til alle fine lakkforhandlere og selskaper som har kontaktet meg ang. produkter, beklager at jeg ikke har gitt så mye tilbakemeldinger, men formen har vært så ujevn at jeg ikke ville få dere til å sende meg lakker for så å ikke være i stand til å blogge om de, men tusen takk for at dere tar kontakt, om formen stabiliserer seg så tar jeg gjerne kontakt. 🙂

Hva synes dere? Har dere testet ut teknikken?  Hvordan har dere det?

(Jeg blir veldig glad for en kommentar som litt motivasjon til å fortsette å blogge.) 😉

Stor klem fra Karianne!

11 comments

 1. Roissy

  Det var nydelig og velkommen tilbake. Håper du blir frisk 🙂 takk for forklaringen, jeg elsker bloggen din 🙂 og god bedring forsatt 🙂

 2. Linda

  Så fint!
  Håper våren bringer lysere dager for oss – her har også formen og motivasjonen vært fraværende, nakne negler i flere uker nå 😉
  klem!

 3. Vigdis

  En kommentar skal du få 🙂 Jeg har savnet oppdateringene dine! De inspirer virkelig. Sender også ønsker om god bedring og at du får en god sommer 🙂

 4. neglelakkergøy

  så hyggelig å “se” deg igjen! nydelige negler som alltid:-). og masse god bedring. sender en varm klem din vei:-)

 5. Ragnhild

  Hva syns du om China Glaze sin vårkolleksjon? Er så usikker på om jeg skal bestille den da den har fått så variert omtale.

 6. Chrine

  Woow, så fint! Dette skal jeg definitivt prøve meg på. Er utrolig sugen på OPI sheer tints, men så hender det man må begrense denne neglelakkshoppingen litt 😉 så jeg får se om det funker med noe jeg har fra før.
  God bedring og varme tanker fra en som vet hvordan det er å være langtidssyk. <3

 7. Solveig

  Kjempegøy å se at du blogger igjen! 🙂
  Er de lyse stempellakkene fra Mondo de Unas gode? Bra pigmentering så man kan bruke dem over mørkere farger?

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)