OPI Love.Angel.Music.Baby & IsaDora Holographic Nails Jet Setter

I Gwen Stefani-kolleksjonen har OPI laget flere lakker med satin-finish, ikke helt matt, ikke helt blank og skal brukes uten top coat. Jeg elsker jo lakker som er litt matte i finishen og måtte selvsagt kjøpe disse for testing. Love.Angel.Music.Baby er en glitrende og kjølig gullfarget lakk, passende til oss som kanskje ikke kler gult gull så bra. Den er ikke optimal for hudtonen min, men det bryr jeg meg ikke så mye om kjenner jeg. 😛

De er lette å legge og jeg la to lag med denne, først uten top coat. Fin, silkemyk og helt klart jobbvennlig lakk.

OPI Love.Angel.Music.Baby

Jeg måtte jo teste den ut med top coat for å se hvordan den ble da, og da kom glitteret mye tydeligere frem, veldig fin da også.

OPI Love.Angel.Music.Baby with top coat

Men helt ærlig så ble den kanskje litt for diskret for meg, så jeg fant frem flasken min med IsaDora Holographic Nails Jet Setter for å blinge den litt opp. Nå snakker vi om perfekt kombinasjon!

OPI Love.Angel.Music.Baby and IsaDora Holographic Nails Jet Setter

Dette var mer meg! Et lag med IsaDora Jet Setter over. Jeg er usikker på hvor mye jeg kommer til å bruke, Love.Angel.Music.Baby alene, men som base er den perfekt. Meget mulig den gror mer på meg. Litt stempel eller annen pynt kan kanskje være fint?

Jeg vet ikke når kolleksjonen kommer til Norge, men jeg tror den er på vei, OPI Norge har iallefall annonsert at den kommer, bare ikke når.

IsaDora Jet Setter er å finne i butikk nå, har vel sett den sånn ca. overalt, ta også med en Peel Off Base, har dere sett at den også kan brukes istedetfor tape rundt neglene når dere legger gradient eller ved watermarble? Bare å plukke bort overskuddlakk når man er ferdig, praktisk!

Har dere noen favoritter fra denne kolleksjonen? 🙂

IsaDora Jet Setter er en vareprøve fra IsaDora Norge

9 comments

 1. Camilla

  Syns den kolleksjonen er sååå fin! Etter hva jeg har sett, kan være feil, men så er den ikke ventet til Norge før i september=S

 2. Maren

  Vet du om opi er dyretesta?
  Og hvor kjøpe du de, de var sååå finen❤️❤️

 3. sapanathapa

  LOVE these!
  I’ve been having a tough time at uni too, it’s seriously been crazy Anyways, looking great! Check this also NailsFashionProducts.com provides an extensive range of UV gel colors, UV gels for nails, UV gel polishes, Nail equipment, nail accessories and much more! gel UV Builder Gel

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)