Happy New Year!

Jeg gir nesten opp, de siste årene har jeg hatt skikkelig problemer med å fange nyttårsmanikyrene mine med kameraene. I år var det skimmeret i OPI sin Ski Slope Sweetie som kamuflerer stjernene som jeg har laget på “hullmaskin måten”. Stjernene har ORLY Luxe i bunn med et dryss av Lacquistry Amazeballz over, utrolig fint i RL. Amazeballz må jeg komme tilbake til med en full manikyr, for den er faktisk helt amazing. 🙂 Kombinasjonen av disse lakkene var det forresten datteren min som fant frem til. Hun har pedikyr med disse lakkene.

New Year 2013

Jeg håper dere som leser bloggen får en nydelig nyttårsaften! Jeg er glad for å legge denne høsten bak meg, den har ikke vært så lett å komme gjennom. Nå gleder jeg meg til våren og håper på mer energi og at bloggkreftene kommer tilbake.

Tusen takk for at dere leser bloggen min, jeg setter stor pris på hver og en av dere! <3

Ses i 2014!

5 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)