En liten romjulshilsen med Essie On A Silver Platter

Vel overstått julaften til dere, håper den var fin! I dag tenkte jeg å dele en lakk som jeg i full begeistring allerede har postet på instagram, nemlig Essie sin On A Silver Platter fra den litt omstridte vinterkolleksjonen. Ikke alle der som falt i smak hos folk, men jeg synes slett ikke alle var like ille. Denne lakken synes jeg er unik, har ikke mange som ligner i den ganske så digre samlingen min og bare det er jo et pluss. Det blå glitteret som gnistrer i mellom det gyldne er bare så fint. Datteren falt også pladask for denne lakken. Den er litt fluffy så man ser at den er brukt kun etter et par manikyrer så jeg vurderer en back-up. Ser for meg denne til sommerens pedikyrer.

Her er det to lag over underlakk og med Seche Vite som overlakk:

Essie On A Silver Platter

Jeg kjøpte denne kolleksjonen hos transdesign, har ikke sett eller hørt noe om den kommer til Norge, men kan gi beskjed om jeg hører noe om det.

Fikk dere noe fint til jul? Jeg fikk Mac Book Pro, håper den kan gjøre det morsommere å blogge/holde på med bilder. Andre neglerelaterte gaver var bla. annet 3 nydelige Deborah Lippmann lakker fra Kate Hermansen, tusen takk Kate! 🙂

På julaften var det Dance Legend Roz som prydet neglene mine, datteren hadde rød lakk fra IsaDora med hvite julemotiv fra MoYou sine festive plater på neglene.

Nå står snart nyttårsneglene for tur og jeg er like clueless som alltid på hva jeg skal gjøre der. Har dere noen planer for nyttårsneglene? Jeg vil gjerne høre. 🙂

7 comments

 1. Eva Beate Holm

  God jul til deg og dine! Når det gjelder nyttår så aner jeg ikke. Har leeeeenge hatt fryktelig lyst på å prøve meg på noe a la de sorte neglene dine med sølvstripe (de som alltid blir rappa av gnomer rundt på nettet), men har aldri testa tape før. Hmmmm. Finne tid når man venter 10-13stk på 3-retter 🙂

  Gleder meg til å se nyttårsnegler!

 2. linalinux

  ja den är väldigt speciellt den där 🙂
  På måndag ska jag skiljas från min julmanikyr jag älskar och då tänkte jag göra nyårsnaglar i svart/hologlitter och guldsand. Man måste ju ha glitter på nyår 😉

 3. Karine

  Jeg er bortreist denne juleferien, så jeg har litt begrenset med neglelakk-relaterte forsyninger med meg. Men jeg vurderer en enkel hvit base med ILNPs Silver Spoons over. Kjørte gullfarget teksturlakk på juleaften, så da passer det bra med sølv til det nye året synes jeg 🙂

  Gratulerer med ny mac! Håper den får igang blogg-lysten igjen.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)