ILNP A Fresh Evergreen

Jeg ble overlykkelig da eieren av ILNP tok kontakt og ville sende meg julekolleksjonen sin, hun hadde sett min swatch av Birefringence og likte den veldig godt. Så i dag får dere den nydelige grønne og holografiske  A Fresh Evergreen. Jeg har ikke så mange grønne holografiske lakker og slett ingen som er så mørk i fargen som A Fresh Evergreen, så denne er vel verdt å eie. ILNP sine lakker er så fantastiske at jeg føler at neglene må være på sitt beste for å “fortjene” å bli lakket med de, mine negler er ikke helt der nå, men jeg følte at jeg måtte begynne å swatche de uansett. 😆

Du trenger ikke aqua base som underlakk til A Fresh Evergreen,bruk din vanlige underlakk og lakk i vei. Lakken er middels tykk i konsistensen, så den renner ikke og er kremete og lett å legge. Jeg trengte kun to lag for å få den opak. For å være helt sikker på at holoeffekten ble ivaretatt på best mulig måte så brukte jeg Sally Hansen Diamond Flash som overlakk, det er godt mulig Seche Vite også vil fungere. A Fresh Evergreen har også lik holdbarhet som vanlig lakk, den chipper ikke like lett som de holografiske lakkene man bruker aqua base under.

ILNP A Fresh Evergreen

Hele juletrioen med lakker som består av A Fresh Evergreen (grønn holografisk), Very Ornamental (rød holografisk) og Nostalgia (rød/grønn multichrome) får du kjøpt her. Prisen er $10 for de holografiske og $ 12.50 for den multichrome.

ILNP har en flott nettbutikk og mange nydelige lakker som er vel verdt å sjekke ut! Alle lakkene kommer i nydelige små esker.

Har dere kjøpt disse? Har dere noen andre favoritter fra ILNP som dere vil anbefale? 🙂

Lakken er en vareprøve fra ILNP.com

5 comments

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)